EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 12.1. - Ke 17.5.2023  /  Ravintola Bistro K  /  Helsinki

Stand Up Labra

Stand Up Labra Liput

Stand Up Labra on koomikko Jukka Lindströmin vetämä kuukausittainen komediaklubi Helsingin Vallillassa.

Näissä niin sanotuissa open mic -illoissa nähdään liuta stand up -kentän tuoreita tulokkaita ja mielenkiintoisimpia uusia nimiä hiomassa taitojaan. Lisäksi yllätysesiintyjiksi saapuu suomalaisia ammattikoomikoita testaamaan uusia vitsejään. Ravintola Bistro K:ssa pidettävät illat isännöi klubin vakionaama Jukka Lindström.

“Osa Labrassa nähtävistä vitseistä, ja jopa koomikoista, on vielä raakileita. Tämä on huomioitu lipun hinnassa”, Jukka Lindström kertoo.

Esitykset alkavat klo 20:00 ja kestävät väliajan kanssa noin kaksi tuntia. Bistro K:n ravintola palvelee ennen esitystä, sen aikana ja shown jälkeen.

Facebook
Instagram
Twitter

www.tuntematonkoomikko.com


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Esityksen kesto: n. 2 h sisältäen väliajan.

Ovet 2 tuntia ennen esityksen alkua.

Ravintola Bistro K
Hämeentie 68, 00550, Helsinki