EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 18.8. - Ke 23.11.2022  /  Ravintola Bistro K  /  Helsinki

Stand Up Labra

Stand Up Labra Liput

Stand Up Labra on koomikko Jukka Lindströmin vetämä kuukausittainen komediaklubi Helsingin Vallillassa.

Näissä niin sanotuissa open mic -illoissa nähdään liuta stand up -kentän tuoreita tulokkaita ja mielenkiintoisimpia uusia nimiä hiomassa taitojaan. Lisäksi yllätysesiintyjiksi saapuu suomalaisia ammattikoomikoita testaamaan uusia vitsejään. Ravintola Bistro K:ssa pidettävät illat isännöi klubin vakionaama Jukka Lindström.

“Osa Labrassa nähtävistä vitseistä, ja jopa koomikoista, on vielä raakileita. Tämä on huomioitu lipun hinnassa”, Jukka Lindström kertoo.

Stand Up Labran avajaiset pidetään Taiteiden Yönä torstaina 18.8. Muuten Stand Up Labra järjestetään joka kuun toiseksi viimeisenä keskiviikkona. Esitykset alkavat klo 20:00 ja kestävät väliajan kanssa noin kaksi tuntia. Bistro K:n ravintola palvelee ennen esitystä, sen aikana ja shown jälkeen.

Facebook
Instagram
Twitter

www.tuntematonkoomikko.com


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Esityksen kesto: n. 2 h sisältäen väliajan.

Ovet 2 tuntia ennen esityksen alkua.

Ravintola Bistro K
Hämeentie 68, 00550, Helsinki