EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 7.11.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Stand Up i Stan: Magnus Betnér (SWE), Nisse Hallberg (SWE), Sandra Ilar (SWE) och Konferencier Johan Lindholm

Stand Up i Stan: Magnus Betnér (SWE), Nisse Hallberg (SWE), Sandra Ilar (SWE) och Konferencier Johan Lindholm Liput

HumorHuset presenterar

Stand Up i Stan @On the Rocks, Helsingfors

Magnus Betnér (swe), Nisse Hallberg (swe), Sandra Ilar (swe)
Konferencier Johan Lindholm

Svenska veckan avslutas med svenskspråkig Stand up på On the rocks i Helsingfors den 7 november 2021.

Magnus Betnér (swe) är en av Sveriges absolut största stand up komiker. Med råge är han även den komiker i Sverige som gjort flest soloföreställningar och är en mästare på att skriva nytt material, ofta om aktuella ämnen. Nu återvänder han till Helsingfors med färska skämt i bagaget. Känd för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil är Magnus Betnér igen ute på turné och besöker Helsingfors den 7 november. Missa inte chansen att se en av Nordens vassaste och mest skarpsynta komiker!

Betnér har två gånger korats till Årets manliga komiker på Svenska stand up galan (2005 och 2010). Förutom sin långvariga medverkan i det populära humorprogrammet Parlamentet har han även gjort egna TV program såsom Betnér Direkt och I ditt ansikte, samt medverkat i humorprogram såsom Roast på Berns, och Släng dig i brunnen. Magnus uppträder frekvent på Sveriges största stand up klubbar som Raw Comedy Club och Norra Brunn i Stockholm.

Nisse Hallberg (swe) är utan tvekan en av Sveriges vassaste komiker. Med sin otroliga storytelling-talang har Nisse på rekordtid erövrat inte bara humorsverige, utan även etablerat sig som ett starkt namn i Svenskfinland. Efter genombrottet 2014 har han tagit emot pris på Svenska Stand up galan som Årets nykomling, hunnit göra två soloföreställningar, samt blivit nominerad till så väl Årets manliga komiker som för Årets föreställning med showen Trött. Nu återvänder en av Sveriges absolut roligaste personligheter till Helsingfors.

Sandra Ilar (swe) är fullkomligt kompromisslös i sin stand up och med hög energi spyr hon ur sig skämt där tänkvärdheter varvas med det orimliga och helt absurda. Flitig poddare och känd från bland annat SVT:s Svenska Nyheter och Släng dig i brunnen. Nominerats till Årets Nykomling på Svenska Standupgalan och har som komiker och manusförfattare vunnit Kristallen och Stora Humorpriset.

Under kvällen håller Johan Lindholm i trådarna och fungerar som konferencier. Johan är en av de nyare färgklickarna i den finlandssvenska stand up paletten. Han är ett stående element på gratisklubben Top Floor Comedy i Helsingfors där han snurrar skivor och skämtar på scen. Johan är mitt i familjelivet, så det garanteras bland annat ironiska och roliga nedslag i småbarnshelvetet.

Var: On the Rocks, Helsingfors
När: 7 november 2021 klockan 19:00
Längd: Ca. 2 h (dörrarna öppnas en timme innan föreställning)

BILJETTER

Normalbiljett: 29 €
Studerandebiljett: 26 €

Vid dörren: 27 / 30 €

Evenemanget har 18 års åldersgräns!
Alkoholservering under kvällen

Föreställningen är på svenska.

Det är förbjudet att filma under föreställningen!

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-22:00
Showtime 19:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 7.11.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot