EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 9.11.2022  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Stand Up! Heikki Vilja

Stand Up! Heikki Vilja Liput

Stand Up! Heikki Vilja Myyrmäen Lobbyssa!

Yli kymmenen vuotta keikkaillut Heikki Vilja on helsinkiläinen stand up -koomikko. Tämä hyväntuulinen ja energinen rillipää on tullut yleisölle tutuksi mm. Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta sekä Nelosen stand up! -ohjelman jokaiselta kaudelta. Heikki on toiminut myös käsikirjoittajana televisiossa (mm. Noin viikon uutiset, YLE) ja teatterissa. Näyttelijänä Heikki on toiminut mm. Kokkolan kaupunginteatterissa sekä useassa vapaassa ryhmässä.

Vauhdikas Heikki on iloinen, mukava ja sympaattinen. Vaikka tarpeen tullen hän osaa olla myös hauskalla tavalla pisteliäs, voi yleisö olla huoletta: Heikin sydän on yhtä iso kuin hänen virneensä. Heikki kiihtyy nollasta sataan sekunnissa, menee päädystä päätyyn eikä hellitä.

Kannatuslippu

Lobbyn kannatuslippuun kuuluu sisäänpääsyn lisäksi t-paita. T-paitoja on kahta väriä, valkoinen ja musta. Koot S-XXL. 

T-paidan nouto(sekä koon ja värin valinta) tapahtuman yhteydessä Lobbbyn tiskiltä, ostokuittia vastaan.

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 20:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.