EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 22.9. - To 9.12.2021  /  Sorella Cellar Club  /  Tampere

Stand Up Cellar

Stand Up Cellar Liput

Stand Up Cellar

Jussi Simolan ja Jape Grönroosin isännöimmät tunnelmalliset stand up illat jatkuvat taas ravintola Sorellan Cellar Clubilla.

Illoissa esiintyvät Suomen eturivin koomikoita hiomassa uudempaa materiaaliin. Mukaan ripotellaan uusia nousevia kykyjä näyttämään osaamistaan.

Yläkerran viihtyisässä ravintolassa voit nauttia laadukkaasta illallisesta ennen tai jälkeen esityksen. Muistathan pöytävarausta tehdessä ilmoittaa, että olet tulossa katsomaan esitystä.

Tarkemmat esiintyjätiedät löydät

www.standuptampere.fi

sorella.fi/


Ikäraja: K-24

Esityksen kesto noin 1 h 45 min ja esitys sisältää väliajan.

Lipun hinta ei sisällä mahdollista naulakkomaksua.

Esitys alkaa klo 19:00 ja ovet alakertaan aukeaa viim. klo 18:30.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Sorella Cellar Club
Vuolteenkatu 20, Tampere