EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 14.7.2021  /  Voimala 1889  /  Oulu

Stand Up: Anitta Ahonen, Heikki Vilja & Petri Hankonen

Stand Up: Anitta Ahonen, Heikki Vilja & Petri Hankonen Liput

Anitta Iso A Ahonen on Suomen rääväsuisin koomikko. Iso A kostuttaa kuivankin seminaarin, kokouksen, pikkujoulun, yritystilaisuuden tai tyhypäivän. Tammelan Rivo-Riittanakin tunnettu stand upin rokkitähti vetää nauruhermoja räjäyttävät showt, yksityiskeikat, seminaaripuheet ja roastit, joissa herkempien kannattaa pitää penkistä kiinni. Iso A sopii arkeen ja juhlaan. Yli 2200 keikkaa takana.

Heikki Vilja on tehnyt pitkän uran esittävien taiteiden parissa. Heikki niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa. Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.
Stand Up -kisoista palkintoja on kertynyt mm. Naurun tasapaino 3.sija 2015, Vuoden Tulokas 2011, Helsinki Comedy festival Gong-shown voittaja 2011. Casino Talent stand up -koomikkojen sarjan voittaja 2011.

Petri Hankonen on Uutisvuodon ja Villin Kortin käsikirjoittajanakin mainetta niittänyt stand up -koomikko, jolla on takanaan jo yli 700 keikkaa niin komediaklubeilla, etänä, yritysjuhlissa kuin häissäkin.
Hän seilaa aina hyvän maun rajoissa vaikeissakin tilanteissa ja oikean tilaisuuden tullen uskaltaa värittää myös viivojen yli, mutta niin että keikan jälkeen kaikille jää taatusti hyvä mieli. Tarjolla ei ole koskaan kädenlämpöisiä keitoksia, vaan komediasoppa kiehautetaan aina sataan asteeseen! Petri on sekä turvallinen että vaarallinen herrasmies ja katu-uskottava epäsetä, joka ottaa yleisön haltuunsa.
Hänet nähtiin keväällä 2021 jo kolmatta kertaa Nelosen stand up -ohjelmassa.

JATKOT!
Stand upin jatkoilla esiintyy Professor Feelbad klo 20:45 eteenpäin! Jatkoille vapaa pääsy.

www.voimala1889.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot