EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.8.2021  /  Ilosaari  /  Joensuu

Kerubin kesäkonsertti: Stam1na, Von Hertzen Brothers

Kerubin kesäkonsertti: Stam1na, Von Hertzen Brothers Liput

KERUBIN KESÄKONSERTIT PÄÄSTÄÄ ELÄVÄN MUSIIKIN IRTI

Kerubin Kesäkonserttien sarja raikaa Ilosaaressa elävän musiikin juhlaa heinä- ja elokuussa! Mikä olisikaan parempaa, kun elokuisessa illassa nauttia Stam1nan ja Von Hertzen Brothersin lyömättömästä soitannasta!

Stam1na

Raskaasti runtattuja rouheita riffejä, sarjatulirummutusta, hippunen progeilua ja peevelin vahvaa laulamista. Säräpitäjän jampat tykittävät metallista estetiikkaa sellaisella voimalla, että Pielisjoki virtaa elokuun illassa keikan ajan väärään suuntaan.

Von Hertzen Brothers

Täältä tulee Von Hertzen Brothers, Suomen rokkaavin veljestrio on leikkinyt samassa bändissä jo 20 vuotta. Leikkiä on ollut ilo kuunnella, kun tekninen kikkailu, kimurantit rytmit ja raivokas kohkaaminen yhdistyvät mahtaviksi melodioiksi. Ehdottomasti yksi maan kovimmista livebändeistä. Ole elokuussa Ilosaaressa. Et pety.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Kerubin sisätilat, toisin sanoen terassi ja ylläkerran baari, toimivat kesäkonsertin VIP-tilana. Näin ollen Kerubiin pääsee konsertin aikana ostamalla VIP-lipun. Näin ravintolan sisätilat eivät ruuhkaudu ja pystymme toimimaan voimassa olevien ravintolarajoitusten mukaisesti.

Kerubin sisällä on käytössä ravintolan sisävessat ja narikkapalvelu, ja keikkoja on mahdollista seurata terassien pöydistä tai sohvilta käsin.

Tapahtuma on K-18.

Aikataulu:
Klo 18 ovet auki yleisölle
Klo 18.30-19.15 illan avaaja, julkaistaan myöhemmin
Klo 20.00-21.15 Von Hertzen Brothers
Klo 22.00-23.15 Stam1na

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Myynti loppuu 27.8.2021 18:00.