EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 26.10.2019  /  Luola Events  /  Punkaharju

Luola Events: Stam1na - Octopussy 2019

Luola Events: Stam1na - Octopussy 2019 Liput

Lemiläinen Stam1na on kiistatta yksi Suomen suosituimpia metallibändejä. Yhtye on useiden albumiensa myötä haalinut kultalevyjä, lukuisia listojen kärkisijoja, Emma-palkintoja, musiikkikriitikoiden ylistystä, yleisön kehuja sekä tietenkin loppuunmyynyt keikkoja ympäri maan.

Yksi osoitus yhtyeen suosiosta ja osaamisesta on se, että Stam1nan kahdeksas albumi Taival on myi alkuvuodesta kultalevyyn oikeuttavan määrän. Tuoreimman kultalevyn myötä Stam1nan kaikki uran aikana julkaistut albumit sekä DVD ovat myyneet kultaa.

Lokakuussa 2018 ilmestynyt Taival nousi julkaisunsa jälkeen suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköspaikalle ja voitti myös helmikuisessa Emma Gaalassa vuoden metallialbumi Emman. Albumin single Enkelinmurskain nousi radiolistan top30:n joukkoon - ja oli mm. Radio Rockin soitetuin kappale helmikuussa 2019.

luolaevents.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Showtime 22:00

Lippujen varausaika 2 päivää.