EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 11.8.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Stadivaarirock 2018

Stadivaarirock 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Back to the Sixties proudly presents: Stadivaarirock 2018 goes Tavastia!

Odotettu kesäfestari tuo Tavastian lavalle aitoa ja alkuperäistä sixties-tunnelmaa neljän bändin voimin. Juontajana Markku Veijalainen.

 

The Sixties Blondies & The Buddies
- tyttöbändi täynnä iloa ja energiaa! Esikuvina amerikkalaiset 60-luvut lauluyhtyeet: The Ronettes, Crystals, Marvelettes ja Shirelles. The Sixties Blondies: Eevis Pokela, Irma Tapio ja Kati Borg-Penttilä. Kavereina Laura Kaartinen, Suntsi Järvinen, Lefa Kiviharju ja Valtsu Stefanov.

Jim & The Beatmakers
on perustettu kesällä 1964. Yhtyeen ensilevy, solisti Raul Wikströmin säveltämä ja lokakuussa -64 levytetty My Only One, oli kova hitti. Kokoonpanossa Raul Wikström, Hasse Walli, Hannu Luomanen, Vesa Aaltonen ja Altti Uhlenius.

The Scaffolds
on yksi Suomen ensimmäisistä rautalankabändeistä, jonka esikoislevy julkaistiin 1963. Tunnetuimpia hittejä olivat Dark Eyes BeatTullalla Twist ja Girls. Bändi soittaa omien levytystensä lisäksi paljon vanhaa rautalankaa ja muuta 60-luvun melodista poppia. Kokoonpanossa Harry Bergholm, Kicke Bergholm, Arto Vilkko ja Kari Kuivalainen.

The Roosters
syntyi syksyllä 1964. Keväällä 1965 levytettiin ensimmäinen hitti Dona Dona. Sitä seurasivat Bella Bella ja See See Rider/Crying in the Rain. Rehellisessä rokkibändissä soittavat Hasse von Hertzen, Lasse von Hertzen, Martin Simberg, Hillel Tokazier ja Jussi Hämäläinen.

 

Back to the Sixties on vuonna 1992 perustettu rekisteröity yhdistys, joka ylläpitää suomalaisen rockin ja popin parhaita perinteitä tarjoamalla yleisölle erilaisia sixties-tapahtumia. Jäsenistön enemmistö aloitti soittoharrastuksensa 1960-luvun alkuvuosina sähkökitarabändeissä, jotka mullistivat nuorisomusiikin Suomessa. BTS-bändejä on kaikkiaan 12.

 

www.backtothesixties.fi

www.facebook.com/backtothesixties


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 14:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.