EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.6.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

STADIN JUHANNUS -JATKOT: F, MATRIARKAATTI, NISA

STADIN JUHANNUS -JATKOT: F, MATRIARKAATTI, NISA Liput

Stadin Juhannuksen jatkoilla livenä F, Matriarkaatti ja Nisa!

Stadin Juhannuksen virallisia jatkoja juhlitaan tuttuun tapaan Tavastialla perjantaina 23.6. Jatkoja tähdittävät F, Matriarkaatti ja Nisa! Liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

F on Emma-palkittu rap/R&B-artisti, jonka kolmas albumi “Jos” ilmestyi keväällä 2022. Räppärinä tunnettu tekijä sukeltaa Jos -albumilla syvälle R&B-ilmaisuun, pyrkien törmäyttämään lapsuuden suosikkigenreään ja millenium-estetiikkaa tämän päivän soundien kanssa. Lahjakkuutensa lisäksi hän on saanut erityisesti kiitosta sensuroimattomuudestaan ja kyvystään uudistaa kotimaista hip hop -musiikin kenttää sekä sen kapeaa naiskuvaa.

Matriarkaatti on rap-artistien Adikian ja Mon-Salan kollektiivi, jossa käsitellään yhteiskunnallisia epäkohtia. Feministisen rap-duon keväällä 2022 ilmestynyt debyyttialbumi “Matriarkaatti” on samanaikaisesti röyhkeä, koskettava ja kokeileva kokoelma uniikkeja bängereitä. Albumin sinkkulohkaisu “lääh” kertoo anarkistisesta hauskanpidosta. Tehokkuuden ja itsensä tarkkailun aikakaudella biisi kannustaa laiskuuteen, räävittömyyteen ja tilan ottamiseen. Tämä parivaljakko ei pyytele anteeksi!

R&B-tulokas Nisa julkaisi tänä keväänä suomenkielisen debyytti-EP:nsä “Ride Or Die". EP esittelee kokonaisvaltaisesti Nisan artistiuden ydintä, jossa hänen heleä lauluäänensä, ihmissuhteista kumpuavat samaistuttavat tekstit sekä modernit R&B-tuotannot sulautuvat tyylikkäästi yhteen. Ensimmäisen kerran laajemman yleisön tietoisuuteen Nisa nousi osallistuessaan D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-kollektiiviin, joka tähditti muun muassa Flow Festivalin telttalavaa vuosina 2018 ja 2019. Lisäksi Nisa on ollut AK-nimisen R&B-duon toinen jäsen, jonka myötä hän on lämmitellyt kansainvälisten supertähtien, kuten Cherrien, Azealia Banksin ja Princess Nokian keikkoja Suomessa.

Stadin Juhannus rannekkeella liput ovelta 12 €. 

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 23:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 23.6.2023 23:00.