EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24. - La 25.6.2022  /  Lonnan Saari  /  Helsinki

Stadin Juhannus 2022

Stadin Juhannus 2022 Liput

STADIN JUHANNUS PALAA LONNAN IDYLLISELLE SAARELLE KOLMEN VUODEN ODOTUKSEN JÄLKEEN

Pe 24.6. Iisa, Teksti-TV 666, Ty Roxy, Pekka Nisu, Einari Stylman, Hulda Huima (soolo), Ramses II, Sophia Mitiku, Saaret.

La 25.6. ibe, Hassan Maikal, Kauriinmetsästäjät, Pins.ku, Nelma U, Lyyti, Knife Girl, Onni Boi (soolo), Laua Rip.

Stadin Juhannus järjestetään Lonnassa 24.–25. kesäkuuta. Kymmenen minuutin päässä Kauppatorilta sijaitsevalla saarella päästään kolmen vuoden odotuksen jälkeen nauttimaan merellisestä juhannustunnelmasta ja monipuolisesta joukosta kotimaisia huippuesiintyjiä sekä kuumimpia nousevia nimiä. Rakastettu juhannustapahtuma myytiin viimeksi loppuun jo ennakkoon.

Keskikesän juhlaa tähdittää suomiräpin kärkinimien joukkoon noussut ibe, jonka rehellinen ja samastuttava ote hurmaa yleisöä laajalta pohjalta. Juhannusaaton huipennuksena esiintyvät suomenkielisen elektropopin kuninkaallisiin kuuluva Iisa ja tarttuvia rock-melodioita väkevän kitara-arsenaalin voimin säestävä Teksti-TV 666. Suomenkielisen nykyrockin pätevimpiin tekijöihin kuuluva, Pimeys-yhtyestä tuttu Pekka Nisu saapuu paikalle uuden bändinsä kanssa. Yhtyeineen nähdään myös pelottomalla runoelmapopillaan puhutteleva lauluntekijä Lyyti.

Kuumimpia tulokkaita ovat juuri kehutun Takaisin kouluun -albuminsa julkaissut Nelma U ja Emma-ehdokkuuksia kahminut räppäri Hassan Maikal, indie-monitaituri Tytti Roton kasarivaikutteinen artistiminä Ty Roxy sekä dramaattisella nykypopilla säväyttävä pins.ku. Yhtyeineen nähdään myös nokkelaa indiepoppia tekevä Knife Girl eli nuori mutta kokenut ja huomiota kerännyt tekijä Lili Aslo. Lavalle palaa Stadin Juhannuksessa ensikeikkansakin tehnyt vakiokaksikko, elektropop-duo Kauriinmetsästäjät. Pitkään työstetyllä debyyttialbumillaan vakuuttava Einari Stylman sukeltaa avaruustunnelmiin synteettisen popin keinoin. Villieläin-jättihitillään kasvavaa suosiota haaliva Ramses II riehaannuttaa tanssimaan. Suomenlinnasta ponnistava indieyhtye Saaret tuo paikallisväriä tapahtumaan. Nousevia kykyjä ja elektronista tunnelmointia edustavat indie-folkista ja ambientista ammentava Sophia Mitiku ja kokeellinen rap-projekti Laua Rip.

Ravintolan terassin läheisyyteen nousee tänä vuonna uusi Fat Lizard -lava, jossa vintage-auton lavalla tunnelmoivat perjantaina Hulda Huima ja lauantaina Onni Boi. Tapahtuman DJ-ohjelma ja virallinen jatko-ohjelma julkistetaan myöhemmin.

Kaksi esiintymislavaa sijaitsevat Lonnan terassialueella ja makasiinirakennuksessa. Sään varalta käytössä on katettuja alueita sekä sisätiloja. Lonnan ravintola ja kahvila sekä baari palvelevat kävijöitä, ja myös saunatilat ovat käytössä. Helsinki Distilling cocktail-baari tarjoilee maistuvia drinkkejä. Maksullinen vesibussi saarelle liikennöi Kauppatorilta. Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta.

Tapahtuman järjestävät Flash-tuotanto ja All Day Agency. Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat Helsinki Distilling Company ja Fat Lizard Brewing Company.

www.stadinjuhannus.com

www.facebook.com/stadinjuhannus

www.instagram.com/stadinjuhannus

www.allday.fi

www.stadinjuhannus.com


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Lonnan Saari
Helsinki