EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21. - La 22.6.2019  /  Lonnan Saari  /  Helsinki

Stadin Juhannus 2019

Stadin Juhannus 2019 Liput

STADIN JUHANNUS TUO KOTIMAISET HUIPUT LONNAN SAARELLE

Tapahtumassa nähdään mm. Gasellit, Yona, Ruudolf ja Maustetytöt

Stadin Juhannus järjestetään Lonnassa 21.-22. kesäkuuta. Kymmenen minuutin päässä Kauppatorilta sijaitsevalla saarella nautitaan jälleen ainutlaatuisesta merellisestä juhannustunnelmasta ja nähdään edustava joukko kotimaisia huippuesiintyjiä kestosuosikeista kuumimpiin uutuusnimiin.

Saarelle paluun tekee suomiräpin ehdoton eliittiryhmä Gasellit, jonka viimeisin albumi nosti nelikon entistäkin vauhdikkaampaan nousukiitoon. Heidän ohellaan Lonnan lauantaita tähdittää Ruudolf, joka teki hienon harppauksen räpin Suomen mestarista kohti tarttuvaa poppia. Juhannusaaton kruunaavat hurmaavan omaperäisesti folkpopista, iskelmästä, reggaesta ja räpistä ammentava Yona, kivenkova rap-duo SOFA sekä sekä Stadin Juhannuksessa ensikeikkansakin tehnyt elektropop-duo Kauriinmetsästäjät, jonka keikalla tullaan kuulemaan odotettua uutta materiaalia.

Lavalle nousevat lisäksi indiesankari Teemu Tannerin riemastuttavan riehakas kokoonpano Kynnet ja Hullu Ruusu -yhtyeen Merita Bergin sooloprojekti Rosita Luu, jonka debyyttilevy keräsi kiitosta yhtenä viime vuoden parhaista sekä iskelmän kaihomieltä karheaan garageen yhdistelevä Hulda Huima & Hitaat Sekunnit. Indiekentän helminä hohtavat myös Teosto-palkintoehdokkuuden folkpopillaan napannut Tuomas Palonen ja The Crashin riveissä vaikuttanut Tomi Mäkilä eli Since November.

Mukana on myös tuoreimpia uutuusnimiä. Leevi & The Leavingsin tunnelmia kanavoiva Maustetytöt on ollut niin median kuin yleisönkin huulilla ensisinglestään lähtien. Ronya-nimen taakseen jättänyt New Ro on yhä kotimaisen englanninkielisen popin parhaita. Kiehtova elektropop-tulokas LIFE debytoi juuri tuplasinkulla, joka noteerattiin heti YleX:ssä ja Radio Helsingissä. Pykäri-yhteistyöstä tuttu Pass lumosi hiljattain MYÖS-kollektiivin tapahtumassa. Veera & Ümit yhdistää spoken wordia ambientiin jännittävällä tavalla, ja DJ Lifegoals vakuutti livekeikallaan Flow'ssa.

Stadin Juhannuksen ohjelmaa täydentää vastikään odotetun ja kehutun debyyttialbuminsa julkaissut Jesse Markin.

Esiintymislavat ovat Lonnan terassialueella ja makasiinirakennuksessa. Sään varalta käytössä on katettuja sekä sisätiloja. Lonnan ravintola ja kahvila sekä baari palvelevat kävijöitä, ja myös saunatilat ovat kävijöiden käytössä. Uutena tilana on Helsinki Distilling cocktail-baari, jossa nautitaan DJ-ohjelmasta ja maistuvista drinkeistä. Maksullinen vesibussi saarelle liikennöi Kauppatorilta.

Stadin Juhannus -jatkoja vietetään perjantaina Tavastialla, jossa esiintyvät Stepa ja Pesso. Lauantaina jatkoja juhlitaan Tavastian Lauantaidiskon merkeissä.

Tapahtuman järjestävät Flash-tuotanto ja All Day Agency. Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat Helsinki Distilling Company, Fat Lizard Brewing Company ja Basso.

 

Gasellit
Ruudolf
Yona
SOFA
Kauriinmetsästäjät
Jesse Markin
Kynnet
Rosita Luu
Hulda Huima & Hitaat Sekunnit
Tuomas Palonen
Since November
Maustetytöt
New Ro
LIFE
Pass
Veera & Ümit
DJ Lifegoals

www.stadinjuhannus.com


Ikäraja: K-18

Huom! Netistä vain suoria ostoja, puhelinpalvelusta lipun varausaika 1h.

Liput vaihdetaan rannekkeeseen.

PE 15:00-23:30
LA 14:00-23:30

Lonnan Saari
Helsinki