EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 29.2.2020  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Squidtastic: Sahbabii (USA), Hoodwatch & Dose

Squidtastic: Sahbabii (USA), Hoodwatch & Dose Liput

"Pull Up Wit Ah Stick" sinkulla maailmanlaajuiseen suosioon räjähtänyt SahBabii nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa 29. helmikuuta 2020 Helsingin Ääniwallissa. Chicagon Illinoisissa syntynyt, nykyisin Atlantassa vaikuttava SahBabii, oikealta nimeltään Saaheem Valdery aloitti musiikin tekemisen 13-vuotiaana julkaisten ensimmäisen mixtapensa 15-vuotiaana. Aktiivisena pysynyt artisti on tähän päivään mennessä julkaissut viisi mixtapea ja näillä näkymin hänestä ja hänen perheestään ollaan mietitty tv-ohjelman luomista. Nykyisin 22-vuotias SahBabii on kuitenkin miettinyt varhaiseläkkeelle jäämistä artisti urastaan, joten tämä voi olla ainoa kerta, kun hänet nähdään Suomessa. Livekeikan koko yön kestäväksi klubiksi säestävät dj-duot HOODWATCH ja DOSE. Squidtastic tarjoaa kansainvälisen rap-keikan lisäksi klubikokonaisuuden yhdellä lipun hinnalla!

 

Squidtastic:

SAHBABII (US)

DJ´s: HOODWATCH & DOSE

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

SahBabiin maailmankiertue ja albumin julkaisu siirtyy. Ääniwallin uusi konserttipäivä on lauantai 29.2.2020. Jo ostetut ennakkoliput käyvät uudelle konserttipäivälle sellaisenaan tai ne on mahdollista palauttaa Tikettiin 13.12.2019 mennessä.

Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi.
HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.

Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

 

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 29.2.2020 22:00.