EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.5.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Spiritus Mortis, God Forsaken

Spiritus Mortis, God Forsaken Liput

Spiritus Mortis ja God Forsaken Rytmikorjaamolle toukokuussa 2023!

Suomen ensimmäiseksi doom metal yhtyeeksi tituleerattu Spiritus Mortis on suomalaisen doom metallin pioneeri ja esi-isä, jonka raskas ja massiivinen blueshenkinen heavy-doom soundi on niittänyt mainetta jo vuodesta 1987.

Spiritus Mortis on julkaissut viisi täyspitkää levyä kansainvälisten levy-yhtiöiden toimesta ja on näillä saavuttanut vankan kuulijakunnan genressään ja kaivanut itselleen oman persoonallisen hautapaikkansa Suomi-heavyn historiaan. Viime syyskussa Svart Recordsin toimesta julkaistu viides kokopitkä "The Great Seal" on niittänyt kansainvälisesti erinomaisia arvioita ja yhtye on levynjulkaisun tiimoilta kiertänyt myös Eurooppaa.

Spiritus Mortis on täällä melodisempana ja kiukkuisempana kuin koskaan!

Legendaarinen old school doom/death metallia soittava God Forsaken perustettiin jo 90-luvun alussa.

Bändiltä on ilmestynyt kaksi albumia: Dismal Gleams Of Desolation (1992) ja The Tide Has Turned (1994) ranskalaisen Adipocere Records -levymerkin kautta. God Forsaken kiersi Euroopassa brittiläisen Anatheman lämppärinä 1994 ja toinen euro-rundi tapahtui 2002 saksalaisen Gorilla Monsoonin kanssa.

Bändi teki paluun lähes ikiunesta vuonna 2020 alkuperäisellä kokoonpanollaan. Uusia biisiä alkoi syntymään, joten kolmas levy on tekeillä. Nyky-kokoonpanossa bassoa soittaa Rotten Soundista tuttu Mika Aalto.

20:00 ovet
21:00 God Forsaken
22:30 Spiritus Mortis

Spiritus Mortis musiikkivideot:
Feast of the Lord
Death's Charioteer

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan voi osallistua Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla osoitteessa www.luonnonperintosaatio.fi/kampanjat/rytmikorjaamon-metsa

Myynti loppuu 19.5.2023 20:00.