EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 27.4.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Spiritual Front (ITA)

Spiritual Front (ITA) Liput

Ladataan…

NEOFOLK-YHTYE SPIRITUAL FRONT ON THE ROCKSIIN KEVÄÄLLÄ

Simone Salvatorin luotsaama Spiritual Front esiintyy Helsingin On the Rocksissa lauantaina 27. huhtikuuta. Liput keikalle ovat myynnissä Tiketissä.

Italialainen vuonna 2000 perustetun Spiritual Frontin synkkää ja melankolista soundia on viime vuosina vertailtu mm. Nick Caven, Swansin sekä Scott Walkerin tuotantoon. Vaihtoehtorockia, folkia, kantria ja jopa tangoa monipuolisesti yhdistelevä Spiritual Front on kiertänyt ympäri Amerikkaa sekä Eurooppaa ja saapuu nyt odotetulle Helsingin keikalle On the Rocksiin.

Spiritual Frontin tuoreimmalla "Amour Braque" tupla-albumilla kuullaan useita vierailevia artisteja kuten Dopestars inc., Matt Howden sekä King Dude. "Nihilistiseksi itsemurha-popiksi" itsensä tituleeraavan Spiritual Frontin aaltoilevat kitarasoundit yhdistettynä Salvatorin kiistanalaisiin lyriikoihin vangitsee kuulijansa uniikilla tunnelmallaan. "Amour Braque" albumin kuvaillaankin olevan uusi itsemurha-popin manifesti, joka yhdistelee synkkää vaihtoehtorockia tummanpuhuvaan folkiin ja kammiopoppia 60-luvun viboihin.

Spiritual Front (ITA)
La 27.4.2019, Helsinki On the Rocks

LIPUT:
Liput ennakkoon alk. 14€ / Ovelta 15€, mikäli jäljellä
OTR-kantiskortilla liput ennakkoon alk. 12€ / Ovelta 13€, mikäli jäljellä
Ennakkoliput myy Tiketti

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.