EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.8.2018  /  Storyville  /  Helsinki

Spirit Of New Orleans featuring Leroy Jones (USA)

Spirit Of New Orleans featuring Leroy Jones (USA) Liput
Takaisin

Ladataan…

Spirit Of New Orleans eli SONO perustettiin syksyllä 2001. Yhtyeen tavoitteena on soittaa New Orleans -jazzia niin kuin sitä nykyisin soitetaan jazzin syntymäkaupungissa. New Orleansin musiikkielämä on edelleen - jopa vuoden 2005 tulvan jälkeen - erittäin vilkasta ja kaupungissa on lukemattomia erityylisiä jazzyhtyeitä, joiden soitosta SONO ammentaa vaikutteita. Keskeistä ohjelmistossa on hyväntuulisuus ja tanssittavuus - musiikin laadusta ja taiteellisuudesta tinkimättä.

Leroy Jones ~ trumpetti ja laulu

Leroy Jones on New Orleansin arvostetuimpia trumpetisteja, jonka soitossa yhdistyvät sekä perinteiset että modernit vaikutteet uniikilla tavalla. George Kanzler on luonnehtinut Jonesin soittoa seuraavasti: "Hänen eri vaikutteita imeneen tyylinsä läpi kuultaa rakkaus kotikaupunkiin, vielä ilmeisemmin kuin muilla Crescent Citystä kotoisin olevilla rumpetisteilla kuten Wynton Marsaliksella, Terence Blanchardilla ja Nicholas Paytonilla, ja niinpä Jonesia voikin nimittää tämän vuosikymmenen NEW ORLEANS -trumpetistiksi." (Newark Star Ledger)

www.storyville.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

22:00 Spirit Of New Orleans featuring Leroy Jones (USA)

Ennakkolippu edellyttää saapumista ennen klo 22:00. Lipulla pääsee sisään klo 22:00 jälkeenkin, mutta ei jonon ohi.