EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16.10.2020  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Amarillo Night: Spekti

Amarillo Night: Spekti Liput

Suomen kuunnelluimpiin rap-artisteihin lukeutuva himmee bossi muuntaa Hyvinkään Amarillon Spektistaniksi lauantaina 4. huhtikuuta!

Rähinä Recordsille levyttävä Spekti aloitti musiikillisen polkunsa jo vuosituhannen vaihteessa Trilogia-yhtyeen riveissä. Nopeatempoisesta flowstaan ja sanaleikittelystään tunnettu tekijä on erottunut alusta alkaen suomiräppäreiden persoonattomasta massasta taitavalla tyylillään.

Spekti ei ole kuitenkaan jäänyt vain genreuskovaisten arvostamaksi tekijäksi, vaan murtautunut myös huippusuosioon varsinkin suoratoistopalvelujen aikakaudella. Tästä kovimpina osoituksina peräti triplaplatinaa lähestyvät hitit Juna ja Macho Fantastico.
 
Hänen tuorein albuminsa "Rakas Spektistan" (2019) suorastaan pursuaa menestyssinglejä: Junan lisäksi tehosoittoon ovat päätyneet myös mm. Ennen ku mä delaan, Forza Italia, Hei me lennetään, Huomisen huolia, Flipperi, Pitkä perjantai ja Himmee bossi.

Facebook-tapahtuma

Spekti

Huom! Keikka on siirtynyt. Alkuperäiselle päivälle 4.4. ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan.

www.facebook.com/AmarilloHyvinkaa


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 24:00

Liput ovelta 14 €.

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Myynti loppuu 16.10.2020 22:00.