EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.8.2022  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

SPEED METAL PARTY: Whiplash (USA), Prestige, Dethrone, Dead Samaritan + muita

SPEED METAL PARTY: Whiplash (USA), Prestige, Dethrone, Dead Samaritan + muita Liput


SPEED METAL PARTY 2022

Speed Metal Party tulee taas ja isompana kuin koskaan!

Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella lauantaina 13.8 pidettävään Metallifestariin on saatu komea kattaus ja peräti kahdeksan kovaa Thrash metal yhtyettä.

Pääbändinä esiintyy legendaarinen WHIPLASH. Vuonna 1984 perustettu amerikkalainen Thrash metal bändi julkaisi klassikoksi nousseen Power and Pain levyn jo vuonna 1986 ja seitsemän muuta levyä tämän jälkeen. Tampereella WHIPLASHIä ei ole ennen nähty.

WHIPLASHin perustaja Tony Portado kommentoi: “I am excited to perform again in Finland. It’s been 13 years, and one of my best memories of hanging out with everyone after the show. I’m bringing the WHIPLASH power trio with Dank DeLong and Dan “Loord” Foord. Finland, we’ve waited long enough! Fuck COVID … the Revenge of Whiplash!”

Perinteisesti mukana ovat tottakai Tamperelaiset PRESTIGE ja DETHRONE. Prestige julkaisi uuden levynsä ”Reveal The Ravage” viime vuonna ja nyt on luvassa taas uutta biisiä. Myös DETHRONElta kuullaan uusia juttuja!

Pirkanmaalainen death/thrash yhtye DEAD SAMARITAN on myös mukana jälleen sekä jo vuonna 1986 perustettu NATIONAL NAPALM SYNDICATE uunituoreen ”The New Hell” levynsä kera.

Lisäksi uusina esiintyjinä mukana alan konkareista koostuva BLOODRIDE jonka tuore albumi ”Idiocracy” on otettu hienosti vastaan, sekä tiukkaakin tiukempi MANIAC ABDUCTOR Joensuusta.

Illan avaa Tampereen oma Speed/Thrash bändi RADUX, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Tampereella elokuussa siis upeaa juhlaa speed- ja thrashmetallin ystäville!

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

***

Konsertti toteutetaan voimassa olevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.