EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 2.1.2021  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Speed Metal Party 2021: A.R.G., Prestige, Dethrone, Dead Samaritan, Damage SFP

Speed Metal Party 2021: A.R.G., Prestige, Dethrone, Dead Samaritan, Damage SFP Liput

Speed Metal Party tulee taas!

Speed Metal Party Winter Edition järjestetään tammikuussa kotimaisin voimin Tullikamarilla! Tapahtumassa soittaa harvakseltaan esiintyvä thrash jyrä A.R.G., uutta materiaalia julkaisevat tamperelaiset speed/thrash pioneerit PRESTIGE ja DETHRONE, sekä death/thrash bändi DEAD SAMARITAN. Illan aukaisee jo vuonna 89 perustettu DAMAGE s.f.p.

tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:00

Konsertti järjestetään pienennetyllä kapasiteetilla, joten lippuja on rajoitettu määrä. Sisäänkäynti Pakkahuoneen ovista, eteispalvelumaksu 3 €/hlö. Ruuhkien välttämiseksi saavuthan ajoissa.

Tallennamme keikalle tulijoiden henkilötiedot henkilötodistuksen, ajokortin tai kelakortin viivakoodista sähköisesti. Vaihtoehtoisesti voit luoda tiedoista koodin täällä: https://info.tiketti.fi/

Noudatamme kapasiteettirajoituksia, turvavälejä ja muita terveysviranomaisten ohjeistuksia.

Lisätietoa: https://tullikamari.net/uutiset/turvallisuus

***

Tapahtuma on siirtynyt tammikuulle 2021.

Alkuperäiselle päivälle La 15.8.2020. Ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan.

Tapahtuman aikatauluun ja esiintyjiin on tullut muutoksia. Ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit myös palauttaa liput 15.12. mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

**

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 2.1.2021 16:00.