EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 5.6.2019  /  Suvilahti TBA  /  Helsinki

Sound Tracker presents: Kiko Rodriguez (US) with Sami Yaffa, Janne Haavisto, Rocka Merilahti, Aarne Riikonen & Pole Korjus

Sound Tracker presents: Kiko Rodriguez (US) with Sami Yaffa, Janne Haavisto, Rocka Merilahti, Aarne Riikonen & Pole Korjus Liput

Kiko Rodriguez, Frontera Bugalun liideri saapuu Sound Tracker presentsin kutsumana Suvilahti TBA:lle yhdelle ainutlaatuiselle keikalle!

Kiko on El Pasosta Texasista kotoisin oleva kumbiaa soittava haitaristi, jonka yhteiskunnallisesti kantaa ottavat sanoitukset ovat nyt ajankohtaisempia kuin koskaan. Kiko Rodriquez oli "Sami Yaffa: Sound Tracker" TV-ohjelman ensimmäisen kauden USA-jaksossa haastateltavana ja esiintymässä.

"Päätin haalia kokoon tykeimmät muusikot jotka tiedän, jotka pystyisivät ottamaan haltuun kumbian salaisuudet ja esittämään ne autenttisesti ja taitavasti Kikon kanssa. Tästä tulee unohtumaton ilta, kumbia on ennen kaikkea hyvän tuulen bailumusaa, jonka juuret lepäävät Kolumbiassa."
- Sami

www.suvilahtitba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €.