EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 16.7.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Soulfly (USA/BRA)

Soulfly (USA/BRA) Liput
Takaisin

Ladataan…

Max Cavaleran Soulfly (US/BR) saapuu intiimeille klubikeikoille Suomeen. Huikeasta live-energiastaan tunnettu metallinelikko nähdään Helsingissä On The Rocksissa maanantaina 16. heinäkuuta.

Soulfly yhdistelee alkukantaista metallimättöä ja klassista heavya death- ja thrash metalliin sekä brasilialaisen kansanmusiikin vaikutteisiin. Yhtye on julkaissut kaksikymmentävuotisen uransa aikana kunnioitettavat kymmenen studioalbumia.

Laulaja-kitaristi Cavalera kuuluu metallimusiikin merkittävimpiin vaikuttajiin. Cavaleran tunnusomainen laulutyyli ja aggressiiviset kitarariffit ovat toimineet punaisena lankana läpi ultra heavyksikin tituleeratun musiikillisen tuotannon. Soulflyn tunnetuimmat kappaleet, kuten "Back To The Primitive", "Prophecy" ja "Eye For An Eye", ovat vahvistaneet yhtyeen merkitystä metallimusiikin kentällä.

Koko uransa vaihtuvilla kokoonpanoilla toiminut Soulfly on ilmoittanut julkaisevansa seuraavan studioalbuminsa Nuclear Blast -levymerkin kautta kuluvan vuoden syyskuussa. Cavalera on kuvaillut albumia aikaisempaa "Archangel"-levyä (2015) poliittisemmaksi.

Showtime: 21:00

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.