EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 19.11.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Songer

Songer Liput

Brittiräppäri Songer saapuu Helsingin On The Rocksiin 19.11.2024! 🔥

Songer on yksi Britannian kuumimmista nousevista nimistä tällä hetkellä. Hän on hiljattain tehnyt yhteistyötä brittiläisten tähtien kuten Chase & Statusin ja Becky Hillin kanssa, myynyt loppuun kiertueitaan alle 24 tunnissa, saanut ylistystä mediassa ja kansallisilla radiokanavilla, sekä esiintynyt kotikaupunkinsa suurimmalla lavalla Reading-festivaalissa.

Viime vuonna julkaistu "SKALA" -albumi nousi nopeasti 1. sijalle sekä Britannian virallisilla hip-hop/R&B-listoilla että iTunesin hip-hop-listoilla ja 4. sijalle Spotifyn albumilistoilla. Tämä kaikki ilman levy-yhtiön tukea, joka osoittaa Songerin valtavan kysynnän. K-Motionzin kanssa julkaisemansa, yhden viime vuoden kuumimmista D’N’B-kappaleista, "Vino Bandit", on saanut paljon huomiota Iso-Britanniassa valloittaen tanssilattiat. Hänen tuorein sinkkunsa ’Toxic’ nousee kovaa vauhtia listoilla ja tuo hänelle ensimmäisen top 40 -hittinsä soolona.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 19.11.2024 20:00.