EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 29.11.2023  /  Tavara-asema  /  Tampere

Sólstafir (ISL), The Abbey, Timechild (DEN)

Sólstafir (ISL), The Abbey, Timechild (DEN) Liput

ISLANNIN METALLIYLPEYS SÓLSTAFIR SUOMEEN MARRASKUUSSA

Nykypäivän arvostetuimpiin raskaan musiikin nimiin lukeutuva Sólstafir palaa Suomeen loppuvuodesta. Intensiivisistä keikoistaan tunnettu reykjaviklaisyhtye nähdään Jyväskylän Lutakossa tiistaina 28. marraskuuta, josta kiertue jatkuu heti seuraavana iltana Tampereen Tavara-asemalla ja sieltä Helsingin Tavastialle torstaina 30. marraskuuta. Keikkojen lämmittelijänä nähdään kotimainen doom metal -yhtye The Abbey sekä tanskalainen Timechild.

Loppuunmyydyille saleille ympäri maailmaa esiintyvä Sólstafir on pitkän uransa aikana luonut ympärilleen mystisen auran post-rockin ja metallin välimaastossa seikkailevalla soundillaan. Emotionaalisesti latautunut musiikki yhdistettynä eeppisiin sävellyksiin laajentaa metalliin tyypillisesti liitettyjä stereotypiota. Arkailematta muun muassa mielenterveysongelmiin sanoituksissaan pureutuvan yhtyeen viimeisin pitkäsoitto ”Endless Twilight Of Codepended Love” oli ilmestymisvuotensa 2020 kehutuimpia julkaisuja. Vannoutuneen fanikunnan Suomessakin omaava Sólstafir nähtiin maassamme edellisen kerran heinäkuussa John Smith Festivalilla.

Iltojen avausnimenä nähtävä The Abbey julkaisi debyyttinsä ”The Word Of Sin” kuluvan vuoden helmikuussa. Doomista sekä 60- ja 70-lukujen progressiivisesta rockista ammentava yhtyeen muodostavat Jesse Heikkinen (mm. Hexvessel, Phallosopher), Janne Markus (The Man-Eating Tree, Poisonblack),Vesa Ranta (Sentenced, The Man-Eating Tree), Natalie Koskinen (Shape Of Despair) ja Henri Avola.

Aikataulut:

18:30 Ovet
19.00 Timechild (DEN)
19.50 The Abbey
21.00 Sólstafir

tavara-asema.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 35 €.

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

***

Esteettömyys

Tavara-aseman tapahtumiin on helppoa tulla myös liikkumisen apuvälineillä. Tavara-aseman sisäänkäynti, narikka ja koko 1. kerroksen tilat ovat esteettömät. Saattoliikenteen ajo Murtokadun kautta.

Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Tavara-aseman tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä.

Tavara-asemalla on induktiosilmukka. Mikäli esteettömyys- tai saavutettavuusasioissa herää jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä ennen tapahtumaa sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Tavara-asemalla on sukupuolineutraalit saniteettitilat.