EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 13.10.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Solitary Experiments (GER)

Solitary Experiments (GER) Liput
Takaisin

Ladataan…

Solitary Experiments ensimmäiselle keikalle Suomeen lokakuussa 2018! Eurooppalaisen dark scenen melodisen elektron tunnetuimpiin nimiin kuuluva Solitary Experiments ensimmäistä kertaa Helsinkiin! Jo vuonna 1994 Frankfurtissa perustettu yhtye on julkaissut useita pitkäsoittoja, remix-kokoelmia, EP:tä ja ollut mukana tietenkin myös lukuisilla kokoelmilla. Bändin viimeisin pitkäsoitto "Phenomena" julkaistiin vuonna 2015 ja samana vuonna ilmestyi myös livelevy "In Motion - Live in Berlin" sekä "Heavenly Symphony" joka sisältää sinfoniallisia sovituksia bändin jo aiemmin julkaistusta tuotannosta. Solitary Experiments on kiertänyt pääesiintyjänä keikoilla ja festareilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä kiertänyt mm. Icon of Coilin, [:SITD:], Neurotic?shin, Funker Vogtin ja Blutengelin kanssa. "Rise and Fall", "Delight", "Immortal", "Epiphany"..Solitary Experimentsin kautta linjan vahva tuotanto tuskin sen enempää vakuutteluja kaipaa!

Lämppärinä keväällä 2017 esikois EP:n "Best of Both Words" julkaissut ja Euroopassa postiivisia arvioita ja kiinnostusta herättänyt, esikoisalbumiaan valmisteleva suomalainen dark electro pop -yhtye Ten After Dawn.

Teeman mukaisisa after partytissa meno jatkuu 05:00 asti !

Liput: Tiketistä alk. 15,50 €, ovelta 17,00€ + narikka

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.