EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

La 21. - La 28.11.2020  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Soli Deo Gloria 2020 -hyväntekeväisyyskonsertti

Soli Deo Gloria 2020 -hyväntekeväisyyskonsertti Liput

Livelähetys on päättynyt. Tallenne on heti katsottavissa. Tallenteen voi katsoa 28.11.2020. klo 23:59 saakka.

Näin katsot tallenteen

Tallenteen katselu tapahtuu tällä sivulla.   

Pääset katsomaan tallenteen  syöttämällä 13-numeroisen pääsykoodin yllä olevaan kenttään.  

Tallenne  toimii nykyaikaisissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteilla sekä yleisimmillä selaimilla kuten Chrome, Safari ja Firefox, niiden uusimmissa versioissa. Internet Exploreria ei enää tueta selaimena, joten tallennetta ei voi katsella Internet Explorerilla.  

Smart-TV-laitteiden selaimissa  tallenne  ei välttämättä toimi lainkaan.  

 

Näin näet tallenteen telkkarissa  

Tallennetta on tietenkin mukavinta seurata isolta näytöltä. Kytke laitteesi (tietokone, puhelin tai tabletti) telkkariin HDMI-johdolla tai peilaa lähetys televisioon esim.  AppleTV:n avulla.  

Chromecast toimii tietokoneilla ja Android-laitteilla

 

Toimintaohjeita tallenteen katsomiseen  

Lippukoodia ei voi syöttää, koska näkyy vain valkoinen ruutu - Varmista, että selaimesi ei estä JavaScriptiä. Poista kaikki  blokkerit  selaimesta.  

Lippukoodi on jo käytetty - Tallenteen ja lähetyksen voi katsoa vain yhdestä IP-osoitteesta. IP osoite on todennäköisesti vaihtunut. Ota asiakaspalveluumme yhteyttä Messengerin kautta, ohjeet alempana.  

Tallenne pätkii tai ääni ei kuulu tai kuva ja ääni eivät ole synkassa. - Pysäytä tallenne hetkeksi ja käynnistä uudelleen.  

Jos ongelma ei poistunut, tarkista laitteesi internet-yhteys ja ääniasetukset. Hitaalla tai epävakaalla verkkoyhteydellä saattaa ilmetä ongelmia. Muuta  tallenteen  resoluutio pienemmäksi.  

Katselulaitteen vaihtaminen - stoppaa esitys ja sulje selainikkuna. Avaa selain ja TikettiStream uudella laitteella.  

HUOM. Lähetystä ja tallennetta  voi katsella vain yhdestä IP-osoitteesta. Mikäli sinulla on VPN yhteys päällä ja se jostain syystä katkeaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.  

NÄIN OTAT YHTEYTTÄ: 

Saat asiakaspalveluumme  nopeiten  yhteyden käyttämällä Messengeriä sivun alalaidassa. Kerro ongelmasi ja ilmoita pääsykoodisi, niin pääsemme heti auttamaan sinua.  

Jos et ole kirjautuneena Messengeriin tai haluat muuten käyttää sitä Guestinä, älä sulje selainikkunaa ennen kuin olemme vastanneet.   

Asiakaspalvelun tavoitat aina koko lähetyksen ajan ja muina aikoina ma-la 9-19.


The broadcast has ended. The record can be viewed immediately. The record can be viewed until the 28.11.2020 23:59.

 


You can watch the stream event on this website. The broadcast starts approximately five minutes before the event begins. You can watch the broadcast by entering your 13-digit entry code into the spot above.

Broadcast works on modern devices including  computers, phones and tablets and on most common browsers such as Chrome, Safari and Firefox. Internet Explorer no longer counts as a browser, so the broadcast doesn't work on it.

It's possible that the broadcast doesn't work at all on Smart-TV's browsers.

How to view the stream on TV
Connect your device (computer, phone or tablet) to your TV with the HDMI cord or mirror the broadcast for example with AppleTV.  

Chromecast works only if it's connected between TV and computer.

 

Instructions for viewing the broadcast

Code can't be entered because only a white screen is visible - make sure your browser isn't blocking JavaScript. Remove all blockers from browser.

The broadcast isn't visible when the event starts - refresh the browser and re-enter your code if needed.

The broadcast keeps pausing or there's no sound - stop the record for a moment and start it again. If your problem didn't dissapear, check your device's internet connection and sound settings. There might be problems if your connection is slow or unstable.

Switching the device you're viewing on - Stop the broadcast and close the browser. Open browser again and TikettiStream on a new device.

How to contact us
The fastest way to contact our customer service is through messenger at the bottom of the page. Explain your problem and tell us your enter code, so we can help you immediately.
If you are not logged in to messenger or you want to use it as a guest, please don't close the browser tab before we have replied. 

You can always reach our customer service throughout the whole broadcast and otherwise Monday to Saturday 9-19.

www.solideogloria2020.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Alle 13-vuotiaat maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. 

 

Tampereen vapaakirkkoseurakunta
Puutarhakatu 17, 33210, Tampere