EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 8.12.2018  /  On the Rocks  /  Helsinki

Solar Fake Exclusive Pre-Party

Solar Fake Exclusive Pre-Party Liput

Ladataan…

Solar Fake kolmatta kertaa Suomeen joulukuussa 2018!

Sven Friedrichin kipparoima dark scenen kuninkuusluokkaan kivunnut elektroduo Solar Fake
saapuu taas parin vuoden tauon jälkeen Helsinkiin! Upeasti menneen edellisen keikan jälkeen oli varsin selvää, että jatkoa seuraa. Ja mikäs sen parempaa sillä tänä vuonna on luvassa myös uutta materiaalia. Helsingin keikka saattaakin olla ensimmäisiä mahdollisuuksia uusien biisien kuulemiseen, koska varsinainen uuden levyn Euroopan kiertue alkaa vasta vuoden 2019 puolella.

Solar Fake nousi viimeistään vuoden 2015 "Another Manic Episodes" -albumin ja sitä seuranneiden loppuunmyytyjen keikkojen jälkeen eurooppalaisen tumman elektron seuratuimpien listalle. Duo on kiertänyt koko ajan ahkerasti Amerikkaa myöten ja esiintynyt tietysti myös kaikilla tärkeimmillä festareilla niin kotimaassaan Saksassa kuin myös muualla Euroopassa, Venäjällä, Etelä-Amerikassa.

Exclusive Pre-Party -tapahtuma järjestetään ennen illan varsinaista keikkaa On the Rocksissa.
Solar Fake esittää mm. uuden levyn raitoja, joita ei ole ennen settilistassa kuultu, lisäksi luvassa on covereita sekä paljon muuta! Tämän jälkeen on mahdollisuus keskustella ja kysellä bändin jäseniltä uuden "You win. Who cares?" albumin tiimoilta ja tuskinpa aiheet tähän rajoittuvat. Lopuksi perinteinen "Meet & Greet" Solar Faken kanssa, joten otathan mukaan sainattavat levyt ja esineet. Kamerat laulamaan ja läpän heitto on bändin jäsenten kanssa tässäkin vaiheessa mahdollista!

Jotta tunnelma olisi sopivan intiimi on VIP -lippujen määrä rajoitettu, joten ole nopea ja varaa omasi vielä kun niitä on jäljellä!

klo 17:30 - ovet (Pre-Party)
klo 17:45 - Discussion Club
klo 18:20 - Keikka (erikoissetti)
klo 19:10 - Meet & Greet
klo 20:00 - ovet (main show)
klo 21:00 - Miseria Ultima
klo 22:00 - Solar Fake

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 17:30-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

17:30 - 19:45 Exclusive Pre-Party