EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 29.5.2022  /  Raahesali  /  Raahe

Soiva Siili 25 v. juhlakiertue

Soiva Siili 25 v. juhlakiertue Liput

SOIVA SIILI 25 v. JUHLAKIERTUE

Kyösti Salmijärvi ja Markus Lampela aloittivat yhteisen musisointinsa Oulussa, Maijan ja Jaakon päiväkodissa vuonna 1993. Ensimmäinen päiväkodin ulkopuolinen esiintyminen heillä oli 1995. Vuosituhannen vaihteeseen asti he esiintyivät Kyösti & Markus duona. Soiva Siili -cd valmistui 2001. Levyn nimestä tuli yhtyeen nimi, Soiva Siili.

Soivan Siilin musiikki on Kyöstin ja Markuksen säveltämää ja pääosin myös sanoittamaa. Soiva Siili esiintyy päiväkodeissa, kouluissa sekä lasten- ja perhetapahtumissa. Soiva Siili on esiintynyt myös ulkomailla, Kiinassa, Englannissa, Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Luxemburgissa, Unkarissa, Italiassa ja Venäjällä. Yhtye on julkaissut seitsemän cd-levyä, joista kaksi Vastarannan Siili -nimellä. Oulun kaupunki valitsi Soivan Siilin vuoden 2012 Oulun Vuoden Taiteilijaksi. Soiva Siili sai vuoden 2014 Lastenkulttuurin Valtionpalkinnon.

Soiva Siili 25 v. juhlakiertueen konserteissa Kyösti ja Markus esittävät lauluja koko neljännesvuosisataiselta laulutaipaleeltaan. Ruuneperin, Mököpeikon pesäkolon ja muiden Soiva Siili -hittien lisäksi konserteissa kuullaan myös sellaisia vanhoja ja uusia lauluja, joita ei ole levytetty. Konsertin kesto on noin 50 minuuttia.

Kokoonpano:
Kyösti Salmijärvi: laulu, kitara ja ukulele
Markus Lampela: laulu, tinapillit, huuliharppu ja irlantilainen säkkipilli

HUOM! Konserttiin on VAPAA PÄÄSY, mutta lunastathan vapaalippusi Raahesalin lipunmyynnistä tai Tiketin verkkokaupasta etukäteen. Näin varmistamme, että paikat riittävät kaikille lipun lunastaneille.

Voit auttaa Ukrainan kriisistä kärsiviä perheitä osallistumalla konsertissa SPR:n keräykseen.

tapahtumataloraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 15:00

Valitse verkkokaupassa toimitustavaksi Kivra tai pdf-toimitus saadaksesi maksuttoman toimituksen.

Verkkokaupan kautta lunastus max 5 lippua / asiakas.

Myynti loppuu 29.5.2022 15:00.