EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7. - La 8.10.2022  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Sointi Jazz Orchestra & Maja Mannila

Sointi Jazz Orchestra & Maja Mannila Liput

Sointi Jazz Orchestra ja laulaja Maja Mannila esiintyvät Kokkolassa ja Närpiössä lokakuun alussa

Soulia, jazzia, hip hoppia ja R&B:tä! Yhdistelmä tätä kaikkea on luvassa, kun Sointi Jazz Orchestra syventyy upeaäänisen laulaja-säveltäjä Maja Mannilan groovaavaan musiikkiin. Virtuoottinen Mannila tähdittää Sointi Jazz Orchestran Pohjanmaan konsertteja lokakuun alussa. Konsertissa yhdistetään Sointi Jazz Orchestran Kolibri-albumin musiikkia ja Maja Mannilan soolotuotantoa orkesterille räätälöityinä sovituksina.

Maja Mannila on virtuoottinen nuori jazz/soul-laulaja, pianisti ja säveltäjä. Hänet on noteerattu mm. englantilaisen rumpali Richard Spavenin ja laulaja Anthony Strongin toimesta, jotka ovat pyytäneet Majaa esiintymään kanssaan. Sointi Jazz Orchestralle tehdyt sovitukset ovat Majan ensimmäinen kosketus big band -sovituksen ja sävellyksen maailmaan.

Sointi Jazz Orchestra on nuorten ammattilaisten syksyllä 2013 perustama yhtye, jonka taiteellisena johtajana toimii yhtyeen perustanut Rasmus Soini. SJO tunnetaan persoonallisesta ja yllättävästä big band -perinnettä uudistavasta soundistaan, joka syntyy epätavallisesta instrumentaatiosta ja tuoreista vaihtosoittimia hyödyntävistä sovituksista.

Sointi Jazz Orchestra toteuttaa vuosittain uusia juuri sille räätälöityjä konserttikokonaisuuksia, joiden solisteina on vieraillut omaäänisiä Aili Ikosen, Juhani Aaltosen ja Marius Nesetin kaltaisia jazzin huippunimiä. Yhtye pyrkii ennakkoluulottomasti tekemään asioita toisin eikä se kaihda ilmaisussaan eri tyylilajien luovaa yhdistelyä. SJO:n konsertit vievät kuulijan musiikkimatkalle, joka pitää otteessaan ensiminuuteista viimeiseen sointuun asti.

Kotisivut: www.sointijazzorchestra.com

Instagram: www.instagram.com/sointijazzorchestra

Facebook: www.facebook.com/sointijazzorchestra

SpotifyIkäraja: Ikärajaton

Perjantai 7.10. klo 19, Konservatorion sali, Kokkola (Pitkänsillankatu 16, 67100 Kokkola)

Lauantai 8.10. klo 18, Frans Henrikson -sali (Närpesvägen 16d, 64200 Närpes)

Esityksen kesto 1,5h.

Ovet aukeavat puoli tuntia ennen showtimea.

Liput 20/12€ ovelta

Konservatorion sali
Pitkänsillankatu 16, 67100, Kokkola
Frans Henrikson -sali
Närpesvägen 16d, 64200, Närpiö