EN  FI
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11-19 (1,78 € / min. + lsa)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

Fr 7. - Lö 8.10.2022  /  Flera platser  /  Flera städer

Sointi Jazz Orchestra & Maja Mannila

Sointi Jazz Orchestra & Maja Mannila Biljetter

Sointi Jazz Orchestra och sångerskan Maja Mannila uppträder i Karleby och Närpes i början av oktober

Soul, jazz, hiphop och R&B! En kombination av allt detta väntar när Sointi Jazz Orchestra fördjupar sig i den groovande musiken av den underbara vokalisten och kompositören Maja Mannila. Virtuosen Mannila deltar i Sointi Jazz Orchestras konserter i Österbotten i början av oktober. Konserten kombinerar musik från Sointi Jazz Orchestras album ”Kolibri” samt Maja Mannilas soloproduktion med arrangemang skräddarsydda för orkestern.

Maja Mannila är en ung virtuotisk jazz- och soulsångerska, pianist och kompositör. Hon har noterats t.ex. av den engelska trummisen Richard Spaven och sångaren Anthony Strong, som har bett henne att uppträda med dem. Arrangemangen som Maja gjort för Sointi Jazz Orchestra är hennes första kontakt med världen av big band -arrangemang och -komposition.

Sointi Jazz Orchestra är ett band som formades av unga professionella hösten 2013. SJO:s grundare och konstnärliga ledare är Rasmus Soini. SJO är känt för sitt personliga och överraskande sound som förnyar big band -traditionen. Det revolutionära soundet skapas av ovanlig instrumentering, fräscha arrangemang och utnyttjande av ersättningsinstrument.

Varje år ordnar SJO nya, speciellt skräddarsydda konsertensembler som redan haft jazzmusikens toppnamn, bl.a. Aili Ikonen, Juhani Aaltonen och Marius Neset som solister. Bandet strävar fördomsfritt efter att göra saker annorlunda och att kreativt kombinera olika musikgenrer i sitt uttryck. SJO:s konserter tar lyssnarna med på en musikalisk resa som griper dem från de första minuterna till sista ackordet.

Hemsida: www.sointijazzorchestra.com

Instagram: www.instagram.com/sointijazzorchestra

Facebook: www.facebook.com/sointijazzorchestra

Spotify


Åldersgräns: Ingen åldersgräns

Längd 1,5h

Biljetter vid dörren 20/12€

Konservatorion sali
Pitkänsillankatu 16, 67100, Kokkola
Frans Henrikson -sali
Närpesvägen 16d, 64200, Närpes