EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.11.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Sointi Jazz Orchestra 10-vuotisjuhlakonsertti

Sointi Jazz Orchestra 10-vuotisjuhlakonsertti Liput

Sointi Jazz Orchestra 10v!

Sointi Jazz Orchestrasta on kymmenessä vuodessa kasvanut kiinnostava ja omaääninen jazzorkesteri, jonka produktiot ovat laventaneet käsitystä big band -musiikin mahdollisuuksista. Yhtyeen originaaliohjelmistot ja erilaiset genrerajoja ylittävät solistiyhteistyöt ovat vuosi toisensa jälkeen yllättäneet ja ihastuttaneet kuulijoita pääkaupukiseudun lisäksi ympäri Suomen. On aika juhlistaa tämän rohkean oman tiensä kulkijan 10-vuotista taivalta!

Juhlakonsertti on läpileikkaus yhtyeen eri ohjelmistoihin sen historian varrelta. Illan aikana nähdään useita huikeita solisteja, joiden kanssa yhtye on vuosien saatossa tehnyt yhteistyötä: lavalle nousevat mm. Stina Koistinen, Matti Johannes Koivu, Aili Järvelä, Juhani Aaltonen ja Kaisa Ristiluoma. Konsertissa kuullaan myös Iro Haarlan uuden Sointi Jazz Orchestralle omistetun sävellyksen kantaesitys.

Sointi Jazz Orchestra on nuorten ammattilaisten syksyllä 2013 perustama yhtye, jonka taiteellisena johtajana toimii yhtyeen perustanut savonlinnalaislähtöinen Rasmus Soini. SJO tunnetaan persoonallisesta ja yllättävästä big band -perinnettä uudistavasta soundistaan, joka syntyy epätavallisesta instrumentaatiosta ja tuoreista vaihtosoittimia hyödyntävistä sovituksista. Yhtye toteuttaa vuosittain uusia juuri sille räätälöityjä konserttikokonaisuuksia, joiden solisteina on vieraillut kiinnostavia taiteilijoita. Yhtye pyrkii ennakkoluulottomasti tekemään asioita toisin eikä se kaihda ilmaisussaan eri tyylilajien luovaa yhdistelyä. SJO:n konsertit vievät kuulijan musiikkimatkalle, joka pitää otteessaan ensiminuuteista viimeiseen sointuun asti.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.