EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 3.11.2022  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Turta - Benumbed: Sointi Jazz Orchestra feat. Joakim Berghäll

Turta - Benumbed: Sointi Jazz Orchestra feat. Joakim Berghäll Liput

Sointi Jazz Orchestra kantaesittää 3.11.2022 Suvilahden Tiivistämössä baritonisaksofonille ja jazzorkesterille sävelletyn sarjan Turta - Benumbed. Kouluväkivallasta kertovan, omakohtaisista kokemuksista ammentavan kokonaisuuden solistina ja säveltäjänä toimii mm. Ismo Alangon yhtyeestä ja Helsinki-Cotonou Ensemblestä tuttu Joakim Berghäll.

"He's a master of all the reeds."

- Jazz Weekly

Sointi Jazz Orchestra on nuorten ammattilaisten syksyllä 2013 perustama yhtye, jonka taiteellisena johtajana toimii yhtyeen perustanut Rasmus Soini. SJO tunnetaan persoonallisesta ja yllättävästä big band -perinnettä uudistavasta soundistaan, joka syntyy epätavallisesta instrumentaatiosta ja tuoreista vaihtosoittimia hyödyntävistä sovituksista.

Sointi Jazz Orchestra toteuttaa vuosittain uusia juuri sille räätälöityjä konserttikokonaisuuksia, joiden solisteina on vieraillut omaäänisiä Aili Ikosen, Juhani Aaltosen ja Marius Nesetin kaltaisia jazzin huippunimiä. Yhtye pyrkii ennakkoluulottomasti tekemään asioita toisin eikä se kaihda ilmaisussaan eri tyylilajien luovaa yhdistelyä. SJO:n konsertit vievät kuulijan musiikkimatkalle, joka pitää otteessaan ensiminuuteista viimeiseen sointuun asti.

Facebook | Instagram | Joakim Berghäll


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Kesto 1,5 h.

Numeroimattomia istumapaikkoja.

Lippuja myydään ovella, vaikka ennakkoliput olisi loppuunmyyty.
Ovihinnat: peruslippu 24 €, alennuslippu 12 €.