EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 26.3.2021  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

SOFA, Yeboyah

SOFA, Yeboyah Liput

SOFA on vuonna 2013 perustettu räpduo, joka julkaisi debyyttialbuminsa BFF syksyllä 2020. SOFA tuo freesiä ja kaivattua visiota muuten kovin miehiseen skeneen eikä pelkää tehdä räppiä omista lähtökohdistaan käsin - mikään aihe oli liian naiivi tai epäuskottava näiden mimmien käsittelyyn. Legginsit, menkat, you name it.

Yhtyeen sydän sykkii feminismille, bängääville biiteille, tasa-arvolle ja vapaudelle, joka välittyy vahvasti duon voimauttavassa materiaalissa. SOFA:n live-energia on niin pitelemätön, että se ei jätä kenellekään epäselväksi, että #futureisfemale #pussygrabsback #eitipu.

 

Yeboyah on helsinkiläinen räppäri, jonka Broflake -debyyttisingle nosti artistin tulevaisuuden suurimpien lupausten joukkoon jo vuonna 2017. Saga jatkuI 2019 julkaistun kesäisen Elovena EP:n myötä.

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowssakin erottuvalla lavapreesenssillään loistava Yeboyah eli Rebekka Aili Kuukka on ehtinyt jo esiintyä niin täpötäydellä Flow Festivalin Red Arenalla, loppuunmyydyllä Tavastialla kuin Ruisrockissakin. Yeboyah:n vakuuttavia räppejä kuullaan myös Gasellien, Dilemman sekä Pesson uusimmilla albumeilla.

_____

TURVALLISUUSINFO

Tiivistämössä on käytössä supistettu, 120 asiakkaan, kapasiteetti, korona-rajoitusten puitteissa.

Tiivistämöön ei saa tulla jos on mitään covid-19-tautiin sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Riskiryhmään kuuluvien suositellaan välttävän yleisötilaisuuksiin osallistumista.

Käsihygieniasta on pidettävä huolta käsien pesulla ja desinfioinnilla.

Pidäthän huolta vähintään yhden metrin turvavälistä muihin ihmisiin.

Suosittelemme asiakkaille kasvomaskin käyttöä.

Jos sinulla todetaan testin perusteella covid-19, otathan yhteyttä meihin, jotta voimme tiedottaa muille kävijöille mahdollisesta altistumisesta.

tiivistamo.fi/


Ikäraja: K-18

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 30.10.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 27.12.2020 mennessä.

***

Ovet klo 19:00
YEBOYAH klo 20:00
SOFA klo 21:00

Stream-lippu

Voit osallistua keikalle live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan keikkaa osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu klo 19:30, ja esitys alkaa klo 20:00. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Stream-lippu on ostettavissa 26.03.2021 klo 20:00 asti ja live stream katsottavissa 26.03.2021 klo 23:00 asti.

_____

Eteispalvelumaksu 3€

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta. 

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi