EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.3.2024  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Soen (SWE)

Soen (SWE) Liput

SOEN TAMPEREELLA 23. MAALISKUUTA 2024!

Soenin Tampereen keikka siirtyy suuren kysynnän vuoksi Pakkahuoneelle.

Progressiivisen metallin kärkinimiin lukeutuvan ruotsalaisen Soenin keikka Tampereen Olympia-korttelissa 23. maaliskuuta siirtyy suuren kysynnän vuoksi Pakkahuoneelle. Alun perin loppuunmyydylle keikalle avautuu siirron myötä uusia lippuja myyntiin. Olympia-kortteliin ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikalle ja uudet keikkaliput ovat nyt myynnissä.

Keikan lämmittelijänä nähdään melankolista rockia esittävä kotimainen Naryan, joka lämmittelee Soenia myös muilla heidän kiertueensa Pohjoismaiden-keikoilla.

Soenin odotettu ”Memorial” -albumi julkaistiin 1. syyskuuta 2023 saaden erinomaisen vastaanoton niin kriitikoilta kuin faneilta. Laulaja Joel Ekelöfin ja Opethin klassikkolevyiltä tunnetun rumpali Martin Lopezin perustama Soen on kasvattanut maailmanlaajuista suosiotaan levy levyltä. Yhtye on myynyt edelliset Suomen klubikeikkansa loppuun.

Edellisen kerran kesällä Suomessa nähty Soen julkaisee uuden albuminsa "Memorial" syyskuun 1. päivä. Albumilta irrotetut singlet "Unbreakable" ja nimikkokappale "Memorial" vievät yhtyeen herkkää ja polveilevaa musiikkia entistä suoraviivaisempaan ja raskaammin polkevaan suuntaan. 

Laulaja Joel Ekelöfin ja Opethin klassikkolevyiltä tunnetun rumpali Martin Lopezin perustama Soen on kasvattanut maailmanlaajuista suosiotaan levy levyltä. Yhtye on myynyt edelliset Suomen klubikeikkansa loppuun.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipunmyynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3€.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!