EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 9.5.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Soen (SWE), Oceanhoarse

Soen (SWE), Oceanhoarse Liput

Ruotsalainen progressiivisen metallin pioneeri SOEN Tavastia-klubille toukokuussa!

Soen julkaisee viidennen studioalbuminsa nimeltään Imperial alkuvuodesta 2021.

Bändi kertoo tulevasta levystä seuraavaa: "Eight crisp, sharp and supremely constructed songs spanning frustration, reflection and hope, IMPERIAL is the most direct, fierce and dynamic release of SOEN's journey, one which continues to be deeply therapeutic for both the group's dedicated followers and the band themselves".

SOEN on tuottanut levyn itse Iñaki Marconin kanssa ja sen on miksannut ja masteroinut Kane Churko, joka on työskennellyt muun muassa Ozzy Osbournen ja Bob Dylanin kanssa. Albumin ensimmäinen single "Antagonist" julkaistiin perjantaina 23.10.2020 lyriikkavideon kera ja samalla bändi julkaisee myös Euroopan kiertueen keväälle 2021. Soen saapuu näin ollen myös Helsinkiin Tavastialle 20.2.2022!

 
Illan avaa Oceanhoarse.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

***

Tavastian turvallisuusohje:
Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus:

Tapahtumapaikka on esteetön.Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .