EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 18. - Su 21.8.2022  /  NÄYTTÄMÖ  /  Joensuu

Sodoma, Gomorra ja Blanco

Sodoma, Gomorra ja Blanco Liput

Sodoma, Gomorra ja Blanco

Kuvitelkaa jatkuvan tuhon tuskasta nousevat narrit vaaleanpunaisessa huoneessa, mustassa huoneessa tai kohdussa. Linnunradalla, suolistossa, lihassa. Kuvitelkaa niin nopeasti pyörivä kärrynpyörä, että se sinkoutuu taivaalle. Tai perunoiden vesiputous, joka rummuttaa kalliot hiekaksi. Kuvitelkaa, että jenkkaava jumalatar laskeutuu taivaalta laulamaan rakkauslaulun pepulle.

Terhi Hartikaisen, Miko Kivisen ja Veera Snellmanin teos Sodoma, Gomorra ja Blanco - jatkuvan tuhon tuskasta nousevat narrit nähdään Joensuun NÄYTTÄMÖllä 18.-21.8.2022.

Esityksen tiedot:

Koreografia, esiintyminen: Terhi Hartikainen, Veera Snellman ja Miko Kivinen
Äänisuunnittelu: Miko Kivinen
Skenografia: Mirkka Nyrhinen
Valosuunnittelu: Tuomas Laitinen ja työryhmä
Osatuottaja: Itä-Suomen tanssin aluekeskus
Tukijat: Teaterstiftelsen Vivicas Vänner, Taiteen edistämiskeskus
Valokuvat: Jussi Ulkuniemi

Teos sisältää: savua, stroboa, alastomuutta, 100 kiloa hävikkiperunaa, voimakkaita ääniä. Esitys on suunnattu aikuisille.


Työryhmä esittelyt:

Terhi Hartikainen on iisalmelaislähtöinen ja Helsingissä asuva tanssitaiteilija. Tällä hetkellä Terhiä kiinnostaa maalaisuus identiteettinä ja kuinka se pulpahtelee esiin hänen taiteessaan. Häntä kiehtoo ehtymättömän halun tilassa tanssiva ruumis. Terhi rakastaa kissoja ja harjoittelee leuanvetoa.

Veera Snellman on helsinkiläissyntyinen tanssitaiteilija ja esiintyjä. Taiteessa häntä kiehtoo leikki, reaktiivinen esiintyjyys, ihmisten kohtaaminen ja tanssin saavutettavuus. Lisäksi Veera toivoo tulevansa paremmaksi punk-rumpaliksi ja kasvien hoitajaksi.

Miko Kivinen on näytelmäkirjailija, näyttelijä ja muusikko. Häntä kiinnostaa elektroninen musiikki, huono maku ja riiston eri ilmiöt. Mikon uusimmat intohimot liittyvät pedaaleihin ja parrankasvatukseen.

www.teatterinayttamo.fi


Ikäraja: K-18

Numeroimattomat istumapaikat.

Näytökset 18.8. klo 19, 20.8. klo 19 ja 21.8. klo 15