EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 9.11.2022  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Sober Furious Tampere

Sober Furious Tampere Liput

Kuvittele klubikokemus ilman alkoholia: soittamassa parhaat DJ:t, tanssilattialla keskitytään musiikkiin ja fiilikseen, eikä kukaan ördää vieressä.

Tiskiltä saa jallushotin sijaan kattavan valikoiman alkoholittomia juomia ja mocktaileita, jotka ammattilaiset ovat sinua varten suunnitelleet. Liian hyvää ollakseen totta? NO EI!

LINE UP:

Windows95man eli Teemu Keisteri on tunnettu viihdyttäjä ja taiteilija, jota arvostetaan Turusta Tokioon. Windows95man vetää energisellä setillään kaikilta luulot pois!

dj hapan korppu eli Hanna "Hanu" Toivonen on klubin resident dj ja takuuvarma tanssilattian räjäyttäjä! Meno voi vaihtua Hittiputkesta suoraan kovaan rumpubassoon.

---

Sober Furious -bileissä tavoitellaan turvallisempaa tilaa eikä illan aikana baarissa myydä tai kuluteta alkoholituotteita. Ainut stimulantti on musiikki ja ihmiset.

Tapahtuma on täysi-ikäisille. Minkäänlaista häiriköintiä ei sallita bileissä. Lue klubin turvallisemman tilan periaatteet ennen bileisiin saapumista: www.darravapaa.fi/soberfurious

Lisää klubista Instagramissa tileillä @letssoberfurious ja @darravapaa.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 9.11.2022 19:00.