EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 18.5.2019  /  Virgin Oil Co.  /  Helsinki

Snak the Ripper (CA) + Support: Altis & Kajo

Snak the Ripper (CA) + Support: Altis & Kajo Liput

Ladataan…

Hiphop-kollektiivi Stompdown Killazin perustajajäsen, Kanadalainen Snak the Ripper saapuu vuoden 2019 Suomen keikalleen Helsingin Virgin Oiliin! Artisti on vaikuttanut vuosituhannen alusta saakka, ja viimeisin albumi "Off the Rails" julkistettiin viime vuonna, mikä debytoi Kanadan Itunes listan ykkösenä, ja Billboardin sijalla 47.

Tulitukena tapahtumassa nähdään moninkertaiset Rap-SM suomenmestarit Altis, sekä Kajo, jotka tarjoilevat astetta tykimmät lämmittelyt kappaleidensa ja freestylen merkeissä.

Viimeiset Snak the Ripperin Suomen keikat on olleet Mellakka Festival sekä SHHF festivaalien pääesiintyjänä tuhansille ihmisille. Klubikeikalle kannattaakin varata liput ajoissa, sillä Virgin Oilin kapasiteetti on rajallinen. Tapahtumaa juhlitaan Mellakka Festivalin ennakkobileinä, ja esiintyjien lisäksi mestoilla on näyttävää lisätekniikkaa sekä DJ't jotka pitävät huolta että bileet jatkuvat pikkutunneille saakka!

www.virginoil.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-02:00

Tarkista soittoajat: www.virginoil.fi