EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.1.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

SMC - Viimeinen vihellys

SMC - Viimeinen vihellys Liput

SMC - Viimeinen Vihellys -kiertue 2023-2024

Oli kolea ilta vuonna 2009. Myyttisiä hahmoja kerääntyneenä värikkääseen joukkoon. Tuona iltana, suurimmaksi osaksi vahingossa, syntyi Legenda. Mystinen ryhmä. Tarinoita. Nyt, vuonna 2023, on aika pistää tuo sattuman kaupassa kehittynyt rytmiryhmä haudan lepoon. Ole osa tuota tarinaa ja legendaa, ja osallistu ystävinesi tälle matkalle, joka ei tule toistumaan.

Viimeinen Vihellys -nimeä kantava touri ulottuu ympäri Suomen, tarkkaan valikoituihin kaupunkeihin. Valitse suosikkisi ja polkase messiin, tuu vaikka kaikkiin.

Haluatko makoilla mausoleumissa Erä-Koiran kera? Entä innostaako ikuinen uni Avionin Prinssin makitan vierellä? Onko Tono Slonon hautapaikka Kauko-Idässä vai missä? Painuuko Respektor vihdoin helvettiin? Rutiseeko DJ J. Lainin laitteisto viimeisen kerran? Kaivaako Tupla-Jugi vanhat videokasettinsa pet sematerylle, josta ne heräävät entistä kiukkuisempina eloon?

Entä missä luuraa loput hahmot tästä loputtomalta tuntuneesta ajanjaksosta…?

Vastauksen näihin ja muihin kysymyksiin saat vain hyppäämällä mukaan viimeiselle kiertueelle.

Näe ja koe vanhat klassikot. Uutta shittii ja ikivihreitä. Nuoruutta on vielä jäljellä, mutta ei sekään kestä ikuisesti. Todista entisten karaktäärien ylösnousemus, ehkä…?

Älä jätä väliin tai kadut ikitulessa. Sydämellisesti tervetuloa jättämään hyvästit meiän mukana.

-SMC


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 20.1.2024 19:00.