EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 1.6.2023  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Smackbound

Smackbound Liput

Smackbound juhlii levyjulkaisukeikkaansa Klubilla 1.6.!

Vuonna 2015 perustettu Smackbound julkaisi esikoisalbuminsa 20/20 vuonna 2020, mutta jo ennen sitä bändi sai kansainvälistä huomiota singleillään Drive It Like You Stole It, Wall Of Silence sekä Run.

Yhtyeen toinen pitkäsoitto Hostage ilmestyy 21. huhtikuuta 2023 ja sitä juhlistetaan Klubin lauteilla heti Kesäkuun alussa.

– Aloitimme kirjoittaa tätä albumia vuoden 2021 alussa ja äänitimme rummutkin pariin biisiin syksyllä, mutta yllättävät muutokset elämässä laittoivat tuotannolle stopin. Deadlinen häämöttäessä loppu levystä kasattiin urakalla syys-lokakuun aikana viime vuonna. Viimeiset lyriikat kirjoitin vain päiviä ennen masterointia, laulaja Netta Laurenne summaa.

Monipuolinen ja taitava metalliviisikko esittelee alati kohenevan livekuntonsa Helsingin On the Rocksissa keskiviikkona 31. toukokuuta. Smackboundin kesäkuu alkaa puolestaan seuraavana iltana Tampereen Tullikamarin Klubilla.

– Olipa melkoinen matka, mutta pystyimme puristamaan toisen lapsemme maailmalle. Nyt palamme halusta esitellä hänet teille tarkemmin, Netta Laurenne vinkkaa.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

****

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Myynti loppuu 1.6.2023 19:00.