EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6. - Su 14.3.2021  /  Online event  / 

SM O.K. Auto-ralli

SM O.K. Auto-ralli Liput

SM O.K. Auto-ralli 6.3.2021

Kouvolassa ja sen lähiympäristössä ajetaan talven toinen yleisen SM osakilpailu. Mukana myös Junioreiden ja Nuorten SM osakilpailut sekä muutama lisäluokka. Reitin kokonaispituus 313,66 km sis. 6 erikoiskoetta pituudeltaan 111,79 km. Kilpailukeskus Kouvolassa hotelli Vaakunassa ja huoltoparkki Tykkimäen moottoridalla.

Allaolevien linkkien kautta on mahdollisuus nähdä kilpailupäivänä suoraa rallilähetystä.
- YouTube
- Facebook
- Twitter
- Instagram


Ikäraja: Ikärajaton

Voit tukea tapahtumaa ostamalla kannatuslippuja!

Kannatuslippu
Kiitoksena saat rallin jälkeen nimesi rallimme tukijoiden listaan rallin kotisivuille okautoralli.fi sekä sähköpostiisi digitaalisen kiitoskortin. Jos tapahtumaan on yleisö sallittu, tämä lippu sisältää myös sisäänpääsyn yhdelle erikoiskokeelle. Jos lipunmyynti erikoiskokeille sallitaan, voit vaihtaa tämän kannatuslipun EK-lipuksi minkä tahansa erikoiskokeen lipunmyyntipisteessä.

VIP Kannatuslippu
Lähetämme sinulle rallin jälkeen SM O.K. Auto-rallin logolla varustetun selkärepun sekä muistoksi VIP kaulapassin. Lisäksi saat rallin jälkeen nimesi rallimme tukijoiden listaan rallin kotisivuille okautoralli.fi sekä sähköpostiisi digitaalisen kiitoskorttin. Jos tapahtumaan on yleisö sallittu, tämä lippu sisältää myös sisäänpääsyn yhdelle erikoiskokeelle. Jos lipunmyynti erikoiskokeille sallitaan, voit vaihtaa tämän kannatuslipun EK-lipuksi minkä tahansa erikoiskokeen lipunmyyntipisteessä.

Tukiliput ja kannatuspassit myynnissä 14.3.2021 klo 23:59 saakka.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tuotteiden toimittamista varten.

Online event