EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 18.10.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Slow Magic

Slow Magic Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 11.3.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 11.4.2022 mennessä.

***

Slow Magic tunnetaan monivärisestä eläinmaskistaan. Slow Magic on mystinen DJ ja tuottaja, joka tunnetaan pop-tyylisestä syntikka- ja elektronisesta soundista. Hänen ensimmäisen albumi ‘Triangle’ julkaistiin vuonna 2012 ja Slow Magic sai entistä laajemman huomion vuoden 2014 ‘How to Run Away’ ja 2017 ‘Float’ -kappaleilla.

Slow Magic saapuu nyt 10 -vuotisjuhlakiertueensa mukana Ääniwalliin 11.3.2022!

Muiden naamioitujen artistien, kuten Deadmau5, MF Doom ja Daft Punk, hengessä saapuva Slow Magic julkaisi debyyttialbuminsa Triangle vuonna 2012 LebensStrasse -levy -yhtiöllä.

Salaperäisen tunnelmansa mukaisesti LP:ssä ei ollut sanaa "kolmio" kannessa, vain albumin muoto oli kolmio. Levyn julkaisun jälkeen Slow Magic kiersi Gold Pandan ja Xxyyxxin rinnalla - hän myös remixasi useita Gold Pandan -kappaleita yhdessä espanjalaisen indie -tanssibändin Deloreanin kanssa. Jaettu single Sun Glittersin kanssa ilmestyi LebensStrassella vuonna 2014, ja samana vuonna Slow Magic julkaisi albumin How to Run Away Downtown levy-yhtiöllä.

Tuolloin Interscope osti Downtownin, ja myöhemmät levy-yhtiöongelmat johtivat Slow Magicin kolmannen albumin Float viivästymiseen, joka saapui vuonna 2017. MNDR: n ja Tropicsin vierailevien esiintymisten ohella levy sisälsi myös kappaleen "Mind". Away EP ilmestyi vuotta myöhemmin ja sisälsi kappaleen "Go", jossa esiintyi Toulouse. Lopulta Slow Magic allekirjoitti hallintasopimuksen Milk & Honeyn kanssa ja palasi Dreams EP: n kanssa, joka sisälsi yhteistyön Julianne Hopen ja Evalynin kanssa. Erillinen kappale "Home" ilmestyi maaliskuussa 2020.

www.facebook.com/Aaniwalli

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 18.10.2022 21:00.