EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 11.8.2018  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Fight The Night Returns: Slough Feg (USA), Legionnaire, Hazard Wings

Fight The Night Returns: Slough Feg (USA), Legionnaire, Hazard Wings Liput
Takaisin

Ladataan…

Slough Feg (USA), Legionnaire ja Hazard Wings ottavat ohjat käsiinsä Kuudennella Linjalla, kun Fight The Night -tapahtuma tekee paluun!

 

AVARUUSHEVIYHTYE SLOUGH FEG
Vuonna 1990 Pennsylvaniassa perustettu länsirannikon avaruushevin ykkösyhtye Slough Feg tunnettiin aluksi nimellä The Lord Weird Slough Feg, mutta 2005 yhtye muutti nimensä nykyiseen muotoon. Omien sanojensa mukaan musiikki on villi yhdistelmä kelttiläistä folkkia, vanhan koulukunnan kitararokkia sekä ämpäreittäin villiä alkukantaista energiaa sekä lyyristä syvyyttä!

Yleisemmin Slough Feg -yhtyeen tuotantoa on verrattu varhaisten NWOBHM-yhtyeiden aikaansaannoksiin sekä yhtyeiden, kuten Brocas Helm ja Hawkwind soitantaan. Slough Fegin levyt ovat vahvoja teemalevyjä käsitellen sci-fiä, fantasiaa sekä roolipelien maailmaa. Luvassa on ainutlaatuinen ilta post-apokalyptisen sci-fimetallin ystäville!

 

Kutosen keikkaillan muut esiintyjät ovat Slough Fegin tapaan monipuolisesti psykedeelisiä melodioita kauttaaltaan NWOBHM-henkisessä soitannassaan taikovat tamperelainen Legionnaire sekä pitkin poikin Suomea ja maailmaa jäsenistönsä koonnut Hazard Wings.

www.facebook.com/fightthenightfinland


Ikäraja: K-18
Aika: Tarkista soittoaika: www.kuudeslinja.com

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.