EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 4.12.2024  /  Vesijärvi Halli (Lahden Messukeskus)  /  Lahti

Sleepy Sleepers - Viiskyt Vuotta

Sleepy Sleepers - Viiskyt Vuotta Liput

Sleepy Sleepersin 50-vuotisjuhlakonsertit Helsingin Jäähallin lisäksi kotikaupungissaan Lahdessa!

Sleepy Sleepers esiintyy 50-vuotisjuhlansa myötä joulukuussa Helsingin Jäähallin lisäksi Lahdessa. Sleepy Sleepers 50 vuotta -konsertti pidetään 4. joulukuuta Lahden Messukeskuksen Vesijärvi Hallissa. Jo aiemmin on julkaistu itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta Helsingin Jäähallissa pidettävä konsertti. Tämä tapahtuma on jo lähes loppuunmyyty.

Juhlakonsertin lavalle nousee huikea joukko maamme musiikki- ja viihdemaailman huippuhahmoja, kuten Mato Valtonen, Sakke Järvenpää, Sakari Kuosmanen, Dave Lindholm, Varre Vartiainen, ja Tume Uusitalo ja Timo Tolonen - ja tässä vain osa lavalle nousevista artisteista.

Keskuudestamme on jo poistunut entiset Sliippareiden jäseniä kuten: Albert Järvinen, Heinäsirkka, Pitkä - Kari Lehtinen, sanoo Järvenpää. Kyseessä ovat samalla Mato Valtosen jäähyväiset esiintymislavoille.

- Tulkaa tsekkaamaan itsenäisyyspäivänä historian suurita Sliipparit 50-vuotisjuhlakonserttia. Pärinää ja pauketta riittä, kertovat Sliippareiden isät, Sakke Järvenpää ja Mato Valtonen.

Sleepy Sleepers on yhtye, jonka monet tuntevat jo Sliipparit-lempinimestään. Yhtye sai alkunsa vuonna 1974 Lahdessa, ja se herätti jo ensimmäisillä julkaisuillaan suurta huomiota. Kuka, mitä, häh, Naiset haisee pahalle, Uiskin kauhistus ja monet muut yhtyeen kappaleet ravistelivat suomalaista rocklyriikkaa. Vuonna 1977 Sliipparit puolestaan aiheuttivat skandaalin Takaisin Karjalaan -albumillaan, jonka sanoma ei istunut silloiseen suomalaiseen neuvostomyönteiseen politiikkaan.

Takaisin Karjalaan on vaikuttanut jopa kirjailija Sofi Oksaseen. Hän piti Frankfurtissa lokakuussa 2014 puheen suomettumisesta ja kansallisesta itsetunnosta ja muisteli vuotta 1977 itsesensuurin ja Sleepy Sleepersin vuotena.

Syntymävuoteeni sijoittui erään suomalaisen rockyhtyeen, Sleepy Sleepersin, levyn julkaisu. Äänitteen alkuperäinen nimi olisi ollut Karjala takaisin, mutta ulkopoliittisista syistä se julkaistiin nimellä Takaisin Karjalaan. Julkaisun katsottiin vahingoittavan Suomen ja Neuvostoliiton suhteita, ja se poistettiin levyautomaateista ja keikkojen perumista vaadittiin. Bändi ei kuitenkaan suostunut suomettumaan ja siitä tuli yksi Suomen suosituimmista rockyhtyeistä, Oksanen totesi.

Sliipparit ovat olleet varsin tuottelias yhtye. Esimerkiksi 1984 se julkaisu kaikkiaan viisi albumia vuoden aikana. Yhtyeestä muotoutui 1980-luvun lopulla ympäri maailman tunnetuksi Leningrad Cowboys -kokoonpano, joka keräsi parhaimmillaan kymmenien tuhansien katsojien yleisöjä.

Sleepy Sleepersin viimeisin studioalbumi, Vain Elämää – Only Rock'n'roll, ilmestyi 2015.

Konsertin tuottaa Loud'n Live Promotions Oy


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Kultapossukerho VIP:
•⁠ ⁠Tervetulojuoma
•⁠ ⁠VIP-kaulapassi
•⁠ ⁠Meet & Greet Sleepy Sleepers -jäsenien kanssa
•⁠ ⁠Sleepy Sleepers -juhlajuliste nimmareilla

Esteettömyys:
Esteetön pääsy ja esteetön wc. Avustaja pääsee ilmaiseksi samalla lipulla avustettavan kanssa.
Lisätietoja esteettömyydestä Lahden Messukeskuksen sivuilta.

Myynti loppuu 4.12.2024 19:00.
Vesijärvi Halli (Lahden Messukeskus)
Salpausselänkatu 7, 15110, Lahti