EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.8.2022  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

SLAM! WRESTLING: ROCK & WRESTLING RAMPAGE

SLAM! WRESTLING: ROCK & WRESTLING RAMPAGE Liput

Tapahtuma on siirtynyt.
Alkuperäiselle päivämäärälle 19.2.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 2.3.2022 mennessä.

***

Nem Agency & Slam! Wrestling Finland esittävät:


Alun perin helmikuulle suunniteltu rock ja showpaini -kokonaisuus koetaan Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella lauantaina 27. elokuuta 2022!

Molski paukkuu ja rokki soi Tampereella elokuussa 2022, kun Tullikamarin Pakkahuoneella koetaan harvinaisen räväkkä tapahtuma. Rock & Wrestling Rampage -kekkereissä yhdistyvät showpaini ja elävä musiikki erittäin viihdyttävänä pakettina.

Tapahtumassa esiintyy yhteensä 14 showpainijaa ja kaksi illan teemaan sopivaa yhtyettä: Killing Time -hittinsä kautta täydellisesti bileisiin sopiva tamperelainen Doom Unit sekä “The Rebel” StarBuckin eli Michael Majalahden Stoner Kings.

Kovan luokan rockbändien lisäksi painikehään nousevat atleetit edustavat osaamista maailman eri kolkista. Illan kovin luu on WWE NXT UK talents -sarjasta tuttu pohjoisirlantilainen Tucker, joka mittaa StarBuckin kantin. Rock & Wrestling Rampagen hurjimman matsin ottavat puolestaan hardcore-hengessä “Wildman” Heimo Ukonselkä ja “Syrian Giant” Georges Khoukaz.

Showpaini-illoissa nähdään aina myös naisesiintyjiä. Tampereella kehässä vääntävät pohjoisirlantilainen Myla Grace ja ranskalainen Mila Smidt, joka entisenä Olympia-tason painijana tuo showpainiin äärimmäisen atleettista iskua.

Rock & Wrestling Rampage alkaa jo klo 18 ja jatkuu klo 23 asti. Luvassa on tapahtuma, jollaista Tampereella ei ole vielä koskaan nähty. Kun muualla Suomessa teemana on venetsialaiset, Tampereella 27.8.2022 merkitsee kaikkea muuta kuin söpöä tunnelmointia!

Painijat:

Tucker (Pohjois-Irlanti)
“Syrian Giant” Georges Khoukaz (Syyria)
“Estonian Terminator” Timo Noot (Viro)
Dylan Broda (Kanada)
Mantra Meshindi (Saudi-Arabia)
Nick Lukkonen (USA)
“Wildman” Heimo Ukonselkä (Suomi)
“Metal Warrior” Stark Adder (Suomi)
TT Suosalo (Suomi)
Eemi Helen (Suomi)
Miika Forsström (Suomi)
“The Rebel” StarBuck (Kanada/Suomi)
Myla Grace (Pohjois-Irlanti)
Mila Smidt (Ranska)

Yhtyeet:
Doom Unit
Stoner Kings

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Aikataulut:

18:00 Ovet
19:00 – 19:45 Stoner Kings
19:45 – 22:00 SLAM! Wrestling card
Match #1: TT Suosalo (FI) vs. Mantra Meshindi (SA)
Match #2: Nick Lukkonen (US) & Miika Forsström (FI) vs. Dylan Broda (CA) & Eemi Helen (FI)
Match #3: “The Rebel” StarBuck (FI/CA) vs. Tucker (IR)
Match #4: Mila Smidt (FR) vs. Myla Grace (IR)
Match #5 – Nordic wrestling championship title match: “Estonian Terminator” Timo Noot (EE, challenger) vs. “Metal Warrior” Stark Adder (FI, champion)
Match #6: “Syrian Giant” Georges Khoukaz (SY) vs. “Wildman” Heimo Ukonselkä (FI)
22:00 – 23:00 Doom Unit

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.