EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 4.4.2024  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Sointi Jazz Orchestra: Sky Blue - The Music of Maria Schneider

Sointi Jazz Orchestra: Sky Blue - The Music of Maria Schneider Liput

Huhtikuussa Sointi Jazz Orchestra sukeltaa Helsingin Tiivistämössä yhdysvaltalaisen big band -musiikin supertähden Maria Schneiderin
musiikkiin. Schneiderin sävellykset ovat maagisia, rajoja rikkovia ja pysähdyttävän upeita teoksia, joiden poikkeuksellisessa instrumentaatiossa pääsevät esiin huilujen ja klarinettien lisäksi myös mm. laulu ja harmonikka. Konsertissa kuullaan kokonaisuudessaan vuonna 2007 julkaistu Sky Blue -albumi, jolla säveltäjän oma Maria Schneider Orchestra tulkitsee hänen musiikkiaan. Albumilta löytyy mm. sävellys Cerulean Skies, joka palkittiin vuonna 2008 parhaan instrumentaalisävellyksen Grammylla.

Tätä ohjelmistoa ei ole Suomessa ennen kokonaisuudessaan kuultu!

Sointi Jazz Orchestra tunnetaan persoonallisesta ja yllättävästä big band -perinnettä uudistavasta soundistaan, joka syntyy epätavallisesta instrumentaatiosta ja tuoreista vaihtosoittimia hyödyntävistä sovituksista. Yhtye toteuttaa vuosittain uusia juuri sille räätälöityjä konserttikokonaisuuksia, joiden solisteina on vieraillut omaäänisiä taiteilijoita aina Juhani Aaltosesta Aili Ikoseen ja Mathias Eickistä Maria Faustiin. Yhtye pyrkii ennakkoluulottomasti tekemään asioita toisin eikä se kaihda ilmaisussaan eri tyylilajien luovaa yhdistelyä. SJO:n konsertit vievät kuulijan musiikkimatkalle, joka pitää otteessaan ensiminuuteista viimeiseen sointuun asti.

Facebook | Instagram

www.sointijazzorchestra.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:15
Showtime 19:00

Kesto 75 min

Numeroimattomia istumapaikkoja.