EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.2.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Skädäm + Carillo

Skädäm + Carillo Liput


LEGENDAARINEN SKÄDÄM RYTMIKORJAAMOLLE HELMIKUUSSA!

Skädämille illan avaa Carillo

Legendaarinen Skädäm- yhtye perustettiin jo vuonna 1984. Bändin ura lähti nousukiitoon sen voitettua Suosikki-lehden Rockkuningas-kilpailun vuonna 1985.

Voiton myötä yhtye sai levytyssopimuksen silloisen monikansallisen CBS levy-yhtiön kanssa ja ensimmäinen sinkku Sydän sykkii julkaistiin Kassu Halosen tuottamana jo samana vuonna.

Yhtyeen ehkä tunnetuin biisi on Katujen kuningatar, jota on coveroinut mm: Irina ja Yö-yhtye ja kappale on ollut myös karaoke-listojen kärjessä jo vuosikymmeniä.

Skädäm teki levy-yhtiölleen vain yhden LP:n vaikka sopimus olisi mahdollistanut lisämateriaaliin. Mustat Joutsenet LP julkaistiin keväällä 1986 ja se oli listoilla viikkoja.

Aktiiviuransa aikana Skädäm edusti perinteistä Suomirock- genreä, joka on edelleen kovasti voimissaan.

Valikoidun keikkailun lomassa Skädäm on vuosien saatossa julkaissut uutta materiaalia. Viimeisin julkaisu on nimeltään Tien päällä taas ja se julkaistiin 2022. Myös loppuvuoteen 2023 on suunniteltu uutta julkaisua.

Carillon tarina sai alkunsa vuonna 1986 ja bändi tuli tutuksi monilla Pohjanmaan lavoilla seuraavan 10 vuoden ajan. Seinäjoen omien tyttöjen tarina on nyt saanut jatko-osan, kun bändi palaa 30 vuotta kypsempinä takaisin. Keikalla kuullaan uutta tuotantoa, jossa vuosien tuoma näkemys kuuluu itseironisissa sanoituksissa, ja tarjoillaan iän tuomalla kokemuksella ja hurtilla huumorilla. Tyttöbändin leima käännetään ylpeästi täti-ättityydiksi eikä se taatusti jätä kylmäksi.

Aikataulu:

19:00 ovet
20:00 Carillo
21:15 Skädäm

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.