EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 11.1.2020  /  Ääniwalli  /  Helsinki

SITOI: Kyyhky EP-julkkarit, Exploited Body (dj-set), Apeak (dj-set)

SITOI: Kyyhky EP-julkkarit, Exploited Body (dj-set), Apeak (dj-set) Liput

SITOI on taiteilija, jonka musiikissa kietoutuvat yhteen rujo ja kaunis. Hänen lyriikkansa kumpuavat herkkyyden, ruumiillisuuden sekä sosiaalisten suhteiden ja -ilmiöiden tarkastelusta, jonka lopputuotteena syntyy kompleksisia kielikuvia pursuavaa aikalaiskerrontaa.

Harkitut sanoitukset, riimien alkusoinnut ja omaperäinen flow taittaa tyylittelyä spoken wordiin ja venyttää sanallisen ilmaisun rajoja. Performanssitaidetta, musiikkia ja runoutta yhdistävän live-esiintymisen runkona sykkivät kokeilevat, tummanpuhuvat taustat. 

SITOIn joulukuussa 2019 ilmestyvä EP 'Kyyhky' on viiden kappaleen kokonaisuus rakkauslauluja rakkauslauluja vihaavalta. 'Kyyhky' on kuvaus eläimellisistä vaistoista, kontrollin ja itsenäisyyden kadottamisen pelosta, rakastumisen fyysisistä oireista, herkkyydestä, hellyydestä ja antautumisesta. Banaaleissa tilanteissa ja ympäristöissä pyristelevä lyriikka takertuu yksityiskohtiin ja metaforiin.

Noah Kinin vastikään perustaman Changeless-levy-yhtiön julkaisemalta Kyyhky-EP:ltä on jo saatu esimakua samannimisen sinkun myötä.

 

 

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 11.1.2020 22:00.