EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.12.2022  /  Sawohouse  /  Kuopio

Sawohouse Underground: Sisko ja sen veli – Joulumme

Sawohouse Underground: Sisko ja sen veli – Joulumme Liput

Sawohousen ainutlaatuinen Show & Dinner-ilta:
Sisko ja sen veli joulutunnelmissa


Valovoimaiset kuopiolaislähtöiset oopperalaulajasisarukset Johanna ja Ville Rusanen sekä pianovirtuoosi Jukka Nykänen johdattavat kuulijansa ikivihreiden viihde- ja elokuvasävelten kautta kohti joulun taikaa. Illan aikana Sawohouse muuttuu joulun ihmemaaksi suosikkinäyttelijä Janne Katajan juontojen ja tarinoiden siivittämänä.

Musiikilliseen ilotulitukseen voi yhdistää ennen konserttia nautittavan herkullisen illallisen, jonka on suunnitellut gastronomiaa harrastava ja television kokkiohjelmistakin tuttu illan taiteilija Johanna Rusanen yhdessä Sawohousen keittiömestarin Jarno Tuhkasen kanssa.

Sesongin makuja ja lähiruokaa kunnioittava illallinen sekä Hollywoodin elokuvasävelmistä joulun tunnelmaan johdattava konsertti tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen kaikille aisteille!

Illallinen klo: 16.00 alkaen.
Ovet avautuvat konserttiin klo: 18.30
Showtime: klo: 19.30

Esitys 2x45min.
Väliaika 30min.

Konsertti toteutetaan numeroimattomilla istumapaikoilla.

sawohouse.fi/underground/


Showtime klo 19:30

Liput ovelta konserttiin 33 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 17.12.2022 16:00.