EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.8.2021  /  Seinäjoki-sali  /  Seinäjoki

Sirpale eilistä

Sirpale eilistä Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Aikaisemmille päivämäärille 17.4.2020,  22.11.2020 ja 28.3.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 11.5.2021 mennessä.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

__________________________________

Sirpale eilistä konsertissa esiintyjät tangokilpailun finalistina viimeksi esiin noussut Pirjo Aittomäki , koko kansan rakastama näyttelijä Susanna Haavisto , musiikkiteatteritaiteilija Reetta Ristimäki , Rajaton-yhtyeestä tuttu Essi Wuorela ja äskettäin vuoden etno-muusikkona palkittu pianisti Timo Alakotila .

Sirpale eilistä tarjoaa upean sanan ja sävelten illan, kun neljä erilaista laulajaa tulkitsee Anna-Mari Kähärän koskettavia lauluja. Esitys on tiheätunnelmainen konsertti, jossa kotimaisten runoilijoiden tekstit tarjoavat tarttumapintaa monenlaisille kuulijoille. Anna-Mari Kähärä on säveltänyt lauluja mm. Anna-Leena Härkösen, Eeva-Liisa Mannerin ja Susanna Haaviston teksteihin.

Katsojapalaute Oulun kaupunginteatterista syyskuussa 2019: "Upea esitys! Niin hienosti rakennettu ohjelma. Neljä taitavaa laulajaa pani persoonansa peliin Anna-Mari Kähärän lauluissa. Nerokkaat tekstit heräsivät eloon ja sukelsin oitis tarinoihin itku ja nauru käsi kädessä. Kaikkea tätä pianisti väritti taidolla ja eli niin mukana. Lämmin kiitos koko työryhmälle!"

Pitää kulkea ja laulaa ja välillä palata takaisin. Pitää tavata raitiovaunussa ja kolmen pysäkin aikana ideoida konsertti. Pitää ottaa neljä erilaista laulajaa, joilla on jotain yhteistä: Vuosien varrella kertynyt laulujen aarreaitta Anna-Mari Kähärän upeita lauluja, joita ei saa koskaan laulaa tarpeeksi! Niin oli pakko luoda sanan ja sävelten ilta!

Konsertti kestää 2 tuntia ja se sisältää väliajan. 

www.facebook.com/sirpaleeilista

www.gretaproductions.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:45
Showtime 19:00

Paikat on numeroimattomia istumapaikkoja.

Esityksen katsojamäärässä ja turvaväleissä huomioidaan ajantasaiset viranomaismääräykset.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot