EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Su 28.3.2021  /  Seinäjoki-sali  /  Seinäjoki

Sirpale eilistä

Sirpale eilistä Liput

Tapahtuma on siirtynyt kertaalleen.

Alkuperäiselle päivämäärälle 17.4.2020 ja kertaalleen siirretylle päivämäärälle 22.11.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 23.12.2020 mennessä.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

__________________________________

Sirpale eilistä konsertissa esiintyjät tangokilpailun finalistina viimeksi esiin noussut Pirjo Aittomäki, koko kansan rakastama näyttelijä Susanna Haavisto, musiikkiteatteritaiteilija Reetta Ristimäki, Rajaton-yhtyeestä tuttu Essi Wuorela ja äskettäin vuoden etno-muusikkona palkittu pianisti Timo Alakotila.

Sirpale eilistä tarjoaa upean sanan ja sävelten illan, kun neljä erilaista laulajaa tulkitsee Anna-Mari Kähärän koskettavia lauluja. Esitys on tiheätunnelmainen konsertti, jossa kotimaisten runoilijoiden tekstit tarjoavat tarttumapintaa monenlaisille kuulijoille. Anna-Mari Kähärä on säveltänyt lauluja mm. Anna-Leena Härkösen, Eeva-Liisa Mannerin ja Susanna Haaviston teksteihin.

Katsojapalaute Oulun kaupunginteatterista syyskuussa 2019: "Upea esitys! Niin hienosti rakennettu ohjelma. Neljä taitavaa laulajaa pani persoonansa peliin Anna-Mari Kähärän lauluissa. Nerokkaat tekstit heräsivät eloon ja sukelsin oitis tarinoihin itku ja nauru käsi kädessä. Kaikkea tätä pianisti väritti taidolla ja eli niin mukana. Lämmin kiitos koko työryhmälle!"

Pitää kulkea ja laulaa ja välillä palata takaisin. Pitää tavata raitiovaunussa ja kolmen pysäkin aikana ideoida konsertti. Pitää ottaa neljä erilaista laulajaa, joilla on jotain yhteistä: Vuosien varrella kertynyt laulujen aarreaitta Anna-Mari Kähärän upeita lauluja, joita ei saa koskaan laulaa tarpeeksi! Niin oli pakko luoda sanan ja sävelten ilta!

Konsertti kestää 2 tuntia ja se sisältää väliajan. 

www.facebook.com/sirpaleeilista

www.gretaproductions.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 15:45
Showtime 16:00

Paikat on numeroimattomia istumapaikkoja.

Myynti loppuu 28.3.2021 15:45.