EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13. - Pe 14.6.2024  /  Teatteri Retikka  /  Suomussalmi

Sirkusfestivaali Ämmä

Sirkusfestivaali Ämmä Liput

Sirkusfestivaali ÄMMÄ on TipTop Walkersin Suomussalmen Ämmänsaaressa järjestämä koko perheelle suunnattu valloittava sirkustapahtuma. Tapahtuman ohjelmistossa nähdään erityisesti perheen pienimmille suunnattu (mutta myös vanhempia lapsia ja aikuisia viihdyttävä) teos Kukko Kiekuu sekä huikea kooste eri sirkuslajeja ÄMMÄn Sirkus Kimarassa. Molemmat esitykset sopivat kaiken ikäisille.

Värikkään Duo Color Express ryhmän teos Kukko Kiekuu sisältää sirkustemppuja, nukketeatteria ja elävää musiikkia. Esitys on viihdyttävä kokoelma erilaisia eläinhahmoja, värikästä äänimaailmaa sekä jumppapallo-akrobatiaa. Kukko Kiekuu soveltuu erityisen hyvin myös perheen pienimmille!
Esityksen kesto: 30min

Ämmän Sirkuskimarassa
luvassa on monipuolinen ja näyttävä kattaus tapahtumassa esiintyvien sirkusartistien soolonumeroita! Tässä näytöksessä yleisö pääsee hämmästelemään artistien taitoja vauhdikkaasta jongleerauksesta uskomattomaan notkeusakrobatiaan.
Esityksen kesto: 60min

Facebook-tapahtuma

www.tiptopwalkers.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Ovet aukeavat puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Tiloihin on esteetön kulku.
Avustaja ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla.

Teatteri Retikka
Jalonkatu 1, 89600, Suomussalmi